View Single Post
Vechi 29.10.2014, 14:33:24
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Domnule, amestecati de-a valma multe lucruri care nu au legatura unele cu altele!
Și te-a rugat cineva să-mi dezbini lucrurile 'amestecate'? Să mi le dezbini de Dumnezeu? NU!.. mulțumesc.

N-am citit ce susți și nu mă interesează polemica ta ieftină, deci nu doresc să-mi scoți paiul cât timp tu ești cu bârna roșie în ochiul drept pe post de lunetă crezându-te 'snaipăr'!

Pe scurt: Dezastrul și criza din perioada Boc a fost făcut de Tăriceanu și PSD care-l susținea în parlament. Tăriceanu a tocat toți banii împreună cu PSD și a dus țara în deficit maxim și în proiecte fără fonduri, în lucrări care trebuiau plătite aruncând banii pe pomeni electorale la fel ca Ponta. Era criză în toată lumea și în toată europa, România era pe fundul gropii și nu mai putea plătii pensii și salarii pentru că nimeni nu mai împrumuta guvernul și puteam ajunge mult mai rău ca Grecia! Cu toate astea, BOC a tăiat salariile la angajații de la stat ca să nu facă disponibilizări, a făcut multe investiții, a adus bani europeni pe proiecte și a construit autostrăzi! Toate astea în plină criză când băcile își repatriau banii și a trebuit BNR să facă împrumuturi ca să poate lăsa băncilor bani să susțină economia.

Ponta după ce a furat de la Ungureanu Boc ultima tranșă de 15% pentru reîntregirea salariilor de la stat, pentru că existau bani în buferul despre care s-a tot amintit, a folosit reîntregirea rămasă electoral dând-o ca mită în două tranșe electorale. A adus țara în recesiune și nu a făcut nicio investiție și nici autostrăzi ci a mai dat alte taxe nejustificat comparabile cu creșterea TVA și cu tăierea salariilor: acciza la combustibil și taxa pe stâlp. A scăzut TVA-ul la pâine demonstârndu-se că măsura a fost una electorală deoarece veniturile la buget au scăzut iar prețul a scăzut cu foarte puțin! Deci iată în condiții diferite unul a salvat românia și locurile de muncă și celălalt a disponibilizat, a închis fabrici ca Oltchim, CFR marfă... și a alungat toți investitorii!

Deci cât timp nu dai dreptate acolo unde este dreptate nu pot să cred decât că ești ultraș roșu cu care nu sunt dispus să conversez pentru a nu mă lăsa păcălit de forumiștii ofițeri acoperiți ce sunt pe statul de plată al partidului roșu ce face plăți din bani publici!

Last edited by vsovivivi; 29.10.2014 at 14:38:23.