Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare
Pai depinde cum le-a obtinut.Cat despre faptul ca e la a doua casatorie,multi oamenii sunt la a doua casatorie, nu gasesc nimic strigator la cer. Dar oricum pe mine Ponta ma intereseaza la alegeri la fel ca si Johannis.Adica mai deloc.
Cat despre faptul ca ai zis ca are 7 case nedeclarate ? Pai de dragul logicii
si nu al politicii cum sa fie nedeclarate din moment ce el si-a pus casele pe
declaratia de avere, iar sotia lui si-a pus casele sale pe declaratia de avere?
Cum sa aiba acelasi obiect(casa in cazul acesta) nedeclarat din moment ce
este declarat in declaratia de avere ?
Cum poate un obiect sa fie declarat si nedeclarat in acelasi timp ?
Logica ta intrece logica artistotelica, si lasa in urma logica fuzzy.
O fi cum logica de tip vsovi...?
|
Păi așa le-a obținut: Johannis din banii moșteniți, din banii de la căsătorie, din afaceri cu nemții care au plecat în Germania, deci încercând imediat după revoluție să-și încropească o afacere în loc să stea degeaba.
Ponta în schimb a parvenit mereu fiind privilegiat de servicii (ofițer acoperit) și de PSD-ul care l-a folosit să păcălească tineretul româniei cu idei bolșevice. Deci a lucrat numai la stat și el și daciana și tata socru!
În declarația de avere ești obligat să-ți treci toate bunurile tale și ale soției și nu să încerci să păcălești fraierii care ți-ar citi declarația și ar constata că ești sărac și cinstit așa ca tătucul spiritual. Deci nici el nici soția nu și-au completat corect declarația de avere, încălcând legea!.. Deci nu au declarat ci o declarație corectă eventual și-o poate face omul dacă ia ambele declarații de avere și face adunarea în cap sau pe hârtie. Poate că ei au în căsătoria lor vicioasă un contract prenupțial astfel încât fiecare își declară bunurile sale deci iată ce fel de căsătorie are el că practic declară că nu formează cu a doua soție un singur trup... ci duă separate astfel că el a rămas unit cu prima soție și acum ne spune că are o căsătorie turcească binecuvântată de partidul comunist chinez, că acolo s-au distrat.
Aici nu e vorba de logică deoarece nu căutăm infracțiuni ci aici eu demasc ipocrizenia sinistră a acestui măscărici foarte consecvent și fidel comunismului aliat cu celălat turc inimă zburdalnic cu 5 neveste și mai ipocrit care vrea să păcălească electoratul că cică a votat cu USL și ei vor să respecte alegerea poporului și referendumul de demitere a președintelui Băsesescu... și atunci mă întreb cum pot ei respecta electoratul dacă nu au aplicat referendumul anterior validat, nu au respectat votul majoritar pentru Băsescu din primul mandat când au încercat să-l suspende și demită și nu au respectat alianța DA ci au dat afară de la guvernare PDLul și au guvernat întro cârdășie mafiotă PSD-PNL cu sprijinul maghiarilor în parlamnet.
Deci cum de se dau amândoi victime nedreptățite de Băsescu timp de 10 ani când Ponta și Tăriceanu au fost la putere imediat sub președinte fiind primminiștrii sau șefi ai parlamentului având majoritate timp de 4 ani Tăriceanu și 3 ani Ponta? Oare nu Băsescu i-a desemnat pe amândoi pentru funcțiile respective? Deci cât de mare poate să fie ipocrizenia lor când ambii au fost puși pe funcții de Băsescu!.. cel care a respectat cu adevărat voința populară... chiar dacă poporul era învârtoșat și păcălit de cei doi înșelători profesioniști!
Citat:
Nope, dar nici Johannis.Insa daca as infia un copil prin definitie nu l-as vinde. Actiunea de a infia si actiunea de a vinde sunt antonime.
Un copil infiat prin definitie nu poate fi vandut, pt ca actiunea de a infia este
opusa actiunii de a vinde. Logica ta intrece logica artistotelica, si lasa in urma logica fuzzy. O fi cumva logica de tip vsovi...?
|
Dragul meu, copiii abandonați dinainte de 89 erau 'vânduți' de părinți lagărelor de exterminare de la Seged sau din altă parte deoarece nimeni nu avea grijă cu adevărat de ei și majoritatea creșteau molestați, handicapați, retardați și bolnavi și de aceea am folosit termenul vândut în ideea că erau vânduți păcatului și morții de către proprii părinți și de către statul comunist. Și apoi folosindu-mă nu de logica cuiva ci de realitatea faptelor ți-am arătat că orice act de sprijinirea a adopțiilor în perioada imediat de după 89 și ca afacere era defapt un mare câștig pentru acel suflet sortit pierzării... deci dacă cineva ar fi vândut copii aceia la propriu așa cum se întâmpla poate prin unele orfelinate îngrijitorii luând șpagă a fost un act de salvare cu toată vânzarea respectivă, pentru că acel copil a fost înfiat în general de o familie creștină din occident care i-a asigurat copilului toate condițiile de creștere normală.
Deci a vinde un copil păcatului, retardării și morții lăsândul să se distrugă în lagărele comuniste numite orfelinate este antonim cu a vinde la propriu un copil din orfelinat unei familii creștine căreia justiția îl atribuie așa cum a fost cazul lui Iohannis.
Citat:
Nush pt ca la vremea cand se dadeau acele documentare pe TVR(imediat
dupa revolutie) , eu eram insusi un copil.
Dar daca as ajuta pe cineva sa infieze un copil sa zicem nu i-as cere bani
in schimb, caci eu am constiinta, eu am responsabilitea actiunilor, eu nu-s
samsar de suflete sa vand ingeri la Kg contra mii de dolari.
|
Păi Iohannis a ajutat respectiva familie probabil din Germania sau SUA găzduindu-i și asigurându-le transport și traduceri de acte adică făcând servicii pentru care s-ar cuveni să fie plătit un preț și acest preț nu se poate translata copilului deoarece nu erau copiii lui Iohanis și nici nu avea el orfelinat și nici nu a plătit el părinții ca să accepte ci eventual familia respectivă bogată... dar banii respectivi nu sunt murdari ci cu acel preț a fost recumpărat Hristos de la statul fariseic comunist care îl vându-se pe Hristos ateismului păgân comunist. Deci Iohannis nu a fost un Iuda așa cum se insinuează ci un fel de Iosif din Arimatea.
Citat:
A creste un copil este un act de responsabilitate.Inseamna sa-l hranesti,
sa-i asiguri cele necesare, sa le dai educatie, sa-i faci oameni, sa le porti
de grija pana cand ei pot sa-si poarte de grija.Ehe... a creste un copil nu
este similar cu a creste mere sau pere si nici cu a vinde copii la kg.
|
Tocmai de aceea gestul lui Johannis de a ajuta adopțiile oferindu-și serviciile contra cost (traduceri, transport, relații și discuții cu justiția sau cu persoanele, deci implicare) este un gest corect dacă luăm în calcul că a ajuta ca un copil să scape din lagărele morții și reeducări comuniste era un gest de salvare. Propaganda urmașilor comuniștilor însă a otrăvit subconștientul colectiv lansând vânzarea de copii pentru organe ca să discrediteze și să lanseze dezbinarea prin îndoială în adversarii politici ai torționarilor de creștini și de copii!
Citat:
Eu nu inteleg de ce Johannis la varsta lui nu are copii.Sigur pot sa fie din
cauze medicale.No problem.Atunci de ce nu-si infiiaza unul sau chiar mai
multi ( ca deh la sase case , poate sa hraneasca mai mult decat un suflet).
ca tot a fost pasionat de actiuni de a infia copii ?
De ce ?
|
Fiindcă un profesor nu are nevoie să crească și să-și înfieze copii din moment ce toți copiii de la clasă sunt ca și copiii lui... deci iată că a fost un părinte spiritual și acum e un fel de părinte cultural al Sibienilor deci e absurd unui astfel de om să-i ceri să-și crească copii. Iar aveea lui o va lăsa precis moștenire forumului democrat al germanilor deci iată că este un fel de lider și față de nemții rămași în România pentru a-i educa în spiritul democrati și nu în spiritul nauist sau bolșevic totalitar și dictatorial.
continuarea mai jos