![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite exact așa o va păți omul roșu sEDOMituitor mare 'naționalist' de carton și mare 'ortodox' de două table pe umăr, omul tuturor ispitelor și fărădelegilor care a corupt biserica și este un vicios acoperit cu spatele bine asigurat pentru că a întors crucea și a făcut din ea o sabie vicleană cu care chinuie și ucide frații și surorile Domnului! Nu vi se pare că 'suflarea gurii Domnului' seamănă cu Iohannis și fata aia bună pentru România cu Elena Gabriela? Ia priviți și înțelegeți cine va câștiga președenția și ce va păți tot cel ce s-a corcit cu gLumea și cu mai marii ei mari mâncători de pateu ca să crească cât mai mari și să-și asigure spatele printre popi ca să-i facă ei campanie de parvenire din bani publici luați de la cei pe care-i ocărăște cu apoplexie proletară foarte vicleană ca să ne ispitească să ne unim cu el cântând internaționala bolșevic-masonică ce oftică fraierii cu vile și blănuri și șoping la Paris sperând că o să ne revolte și o să urâm cot la cot cu ei pe cei ce ne fac bine și o să votăm mereu pe cei ce ne fac rău! Urât și înșelătoare poate fi unealta asta naționalistă venită spre a-i compromitemite pe ortodocși... păcat că puține mai sunt cu adevărat ortodocși... restul sunt pleavă și neghină mare ce sporește în servviciul fățărniciei și ca ipocriții se cred grâu! Păziți subconștientul colectiv de propaganda măscăriciului roșu făcută prin mercenarii din televiziuni bine plătiți din bani furați de la popor prin firmele din energie și din arenda pământurilor statului pe nimic! Înțelegeți voi oare stârnirea neascultării prin propagarea vicleană a patimii dezbinarii de Dumnezeu prin ură ca să vă corupă și să vă facă mari unindu-vă cu viciul roșu sEDOMit acoperit și ascuns ce are spatele asigurat și se privirilegiază ca beroii parvenirii prin ÎNȘELARE și viitor deșert plin de slavă deșartă? Desfrânarea subconștientului colectiv printre știri la rubrica noutăți pentru credibilizarea ipocriților triști cu viață învârtoșată! Vai de ei mitomanii răzvrătiți și foarte nemulțumiți ce viermuiesc ca să păgânizeze creștinii! Bucurați-vă când vă asupresc și răbdați fără să vă asociați cu minteresurile lor! VĂ ÎNȘALĂ pentru că vă convine și vouă să vă lăsați înșelați cu înșelarea mituitoare cu duhul minciunii măririi de sine ca să creșteți și să sporiți și voi prin înșelare! NU VĂ MAI ÎNȘELAȚI UNII PE ALȚII!.. căci înșelarea este pofta lu' s-a ta na satâric cel foarte 'ortodox' și 'naționalist' și mai bun de tot... râsul satâric stârlicios la răutăți și răzbunări prin aprinderea neascultării! Vai lui sărmanul păcălici măscărici turc albanez bolșiviazat prin chinezării comuniste! Vai lui sărman frate trădat de toți prietenii și colegii și de către toți ortodocșii care nu-l mustră ci-l alintă mângâindu-l între cornițe! Vai vouă, vai nouă! Vai tuturor ipocriților și tuturor creștinilor ce se lasă înșelați ca să fie ca gLoomea sperând că o să le dea! O să le dea... o să le dea... o să le dea... nici praful de pe tobă! Urgie! Last edited by vsovivivi; 04.11.2014 at 14:31:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
limba romana, si isi face 6 case din meditatii(yeah...right) si mai vinde si copii.Eu stiam ca Dumnezeu a zis "lasati copiii sa vina la mine " si nu "dati-mi voie sa va vand copiii..." Dupa mine anuntul aia cu "fata buna pt Romania " seamna ca un anunt de matrimoniale si branding pentru bordeluri. Citat:
fotbal facute in panta,...etc cu ortodoxia, nu stiu si nu pot sa inteleg. Ce treaba are ortodoxia cu faptul ca "fata buna de Romania" si-a facut campanie electorala cu bustul si cu posteriorul la inaintare, nu stiu. Sigur , poate multi barbati sunt dati pe spate de formele feminine a lui Udrea. Saracii, mi-e mila de ei.Inseamna ca n-au iesit in lume, sa vade femei mai frumoase ca Udrea dar si mult mai inteligente si cu bun-simt. ![]() Citat:
financiare.Banul este unica politica. Last edited by oaie_cugetatoare; 04.11.2014 at 13:19:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cristi, a împărți sacoșe, șepci, pixuri, cărți poștale ș.a.m.d. în scop publicitar intră în categoria mijloacelor permise de a câștiga simpatia.
Criticabile sunt cele nepermise, cum ar fi pomenile electorale mascate, făcute din bani publici, nu ai partidelor, favorizarea de către cei de la putere a unor categorii sociale ș.a. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Acolo stă satana mitomană și pârăște ca să dezbine și să dea cu sâc Domnului, nu numai prin gLoome ci mai ales acolo prin ortodoxie și prin ierarhia bisericească și prin vreo mânăstire arătându-se numai pe sine că cică nu este altul decât el însuși cel mai mare ortodox și cel mai mare foarte om (roșu cu cărți roșii) și naționalist patriot și că toți ceilalți creștini sunt eretici și trădători și lucruri adică un fel de idoli... și iată că unii îl cred... din pricina obiceiului lor absurd al năravului slujirii cu obediență bolnavă față de mai mare și mai tarele terrorist față de Dumnezeu strigând mereu ''vrednic este'' și lingând invers... vai lui sărmanul înșelător trufaș înșelat, vai lui sărmanul măscărici păcălici marionetă și viciu acoperit și vai tuturor celor care-l aduleazpă și-l voteazpă și-l apără ca ultrașii pariori ce așteaptă să-și dubleze investiția pariind pe câștigătorul cel mai viclean, pariind pe Lie travestit în cel mai mare ortodox naționalist român patriot când defapt el e albanez turc cu viață turcească și cu fapte rele în ascuns plănuite cu ură și răutate în fiecare zi! Vai lui, vai vouă! Vai mie fratele lui mai mic sau mai mare sau egal! Vai mie păcătosul pârâcios! Cred că mai bine nu mă întrebai că acuma știu că nu-ți convine dacă ți-am răspuns! Sorry! Pls forgive...me. Last edited by vsovivivi; 04.11.2014 at 18:48:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot nu pot crede că dl. Ponta împarte iconițe prin țară. Pe o față a icoanei e Arsenie Boca, pe cealaltă Victor Ponta.
Și iată, treaba merge bine. Să fie totuși doar un coșmar trecător? |
|
|||
|
|||
![]()
Nup. Isi stie electoratul bine: cei care cand vad o iconita (sau ceva gratis) de la un canditat, si-au si vandut votul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu te amărî, va trece. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta seamănă cu o replică din filmul Scripcarul pe acoperis, pe care, parafrazând-o, putem spune: Doamne, tine-l pe Victor sănătos, bogat, îndelungat în zile si... departe de noi!
|
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
![]() Citat:
multi oamenii sunt la a doua casatorie, nu gasesc nimic strigator la cer. Dar oricum pe mine Ponta ma intereseaza la alegeri la fel ca si Johannis. Adica mai deloc. Cat despre faptul ca ai zis ca are 7 case nedeclarate ? Pai de dragul logicii si nu al politicii cum sa fie nedeclarate din moment ce el si-a pus casele pe declaratia de avere, iar sotia lui si-a pus casele sale pe declaratia de avere? Cum sa aiba acelasi obiect(casa in cazul acesta) nedeclarat din moment ce este declarat in declaratia de avere ? Cum poate un obiect sa fie declarat si nedeclarat in acelasi timp ? Logica ta intrece logica artistotelica, si lasa in urma logica fuzzy. O fi cum logica de tip vsovi...? Citat:
Actiunea de a infia si actiunea de a vinde sunt antonime. Un copil infiat prin definitie nu poate fi vandut, pt ca actiunea de a infia este opusa actiunii de a vinde. Logica ta intrece logica artistotelica, si lasa in urma logica fuzzy. O fi cumva logica de tip vsovi...? Citat:
dupa revolutie) , eu eram insusi un copil. Dar daca as ajuta pe cineva sa infieze un copil sa zicem nu i-as cere bani in schimb, caci eu am constiinta, eu am responsabilitea actiunilor, eu nu-s samsar de suflete sa vand ingeri la Kg contra mii de dolari. Citat:
sa-i asiguri cele necesare, sa le dai educatie, sa-i faci oameni, sa le porti de grija pana cand ei pot sa-si poarte de grija.Ehe... a creste un copil nu este similar cu a creste mere sau pere si nici cu a vinde copii la kg. Eu nu inteleg de ce Johannis la varsta lui nu are copii.Sigur pot sa fie din cauze medicale.No problem.Atunci de ce nu-si infiiaza unul sau chiar mai multi ( ca deh la sase case , poate sa hraneasca mai mult decat un suflet). ca tot a fost pasionat de actiuni de a infia copii ? De ce ? Citat:
nu a dat cu barca dintr-un tarm intra-altul, si-ar pune ca slogan: "Capabila pt a conduce Romania" sau altceva si nu "buna". Insusi tatucul Base i-a atras atentie asupra sloganului, precum ca acesta are alte conotatii...(intr-un fel sloganul ei a tradat ceea ce a gandit, e si normal Dar tu nu stii sensul cuvantului "buna" atribuit unei femei, ce inseamna in lumea barbatilor. Intreaba pe orice barbat de la zidar la prof universitar ce semnifica pentru ei fraza "tipa aia e buna".Sa vezi ca vei primi aceiasi explicatie. Wow, ce descoperire ar fi pentru tine...certainly ![]() Citat:
Deci, hai cu lista aia de 6000 de proiecte. Citat:
Citat:
ca altii sa respecte legea iar altii sa traga tunuri financiare si sa fie protejati politic, pentru ca impart banii furati. Ai confuzii mari de tot. Citat:
ce este in realitate . Citat:
Citat:
cand doream sa "fur" cate un pupic in plus (fata de ceilalti), de la colegele de clasa, de ziua lor. Apropos: cati ani ai ? ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Chestia asta imi aduce aminte de o faza din gimanziu.Ai lucrare de control si nu stii subiectul.Si atunci scrii pe foaie: "Doamna profesoara, daca va roaga Dumnezeu sa nu-mi dati nota patru , o faceti ? " Si a facut-o.Nu i-a dat patru , i-a dat doi. ![]() Citat:
Citat:
Adica Ponta este acel Lie travestitul -albanezul-turc ? Okaaaay..... (Si eu care credeam ca pe Vadim nu-l intrece nimeni....deh fraierul de mine) Citat:
![]() Citat:
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=KtT-ZekDWFM http://www.youtube.com/watch?v=sExhpQ7dd8Y PS:tu ai observat ca atunci cand Johannis zambeste, zambetul lui are profilul lui Joker din seria Batman ? (adica e un zambet fals, fortat la extreme ) Last edited by oaie_cugetatoare; 04.11.2014 at 21:19:52. |
|