Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Scuze ca te intreb, dar de ce l-ai luat de barbat? Presupun ca toata nebunia asta nu a inceput dupa ce v-ati casatorit, ci e de dinainte (asta gandeindu-ma ca nu te-ai casatorit cu el dupa 2-3-5 luni de cand va cunosteati)
Iar daca a inceput doar dupa casatorie, atunci inseamna ca a nceput deundeva.
Ar trebui sa-l iei pe al tau sot la o discutie sa vedeti deunde a paornit exact situatia asta urata. Apoi sa vorbesti si cutatal tau; nu cred ca nu s-ar putea rezolva situatia... Tre' sa lase si sotul tau de la el, si tu, si parintii tai. O cale de mijloc tot trebuie sa fie pe undeva.
|
Ea spune ca are 25 de ani si ca sint casatoriti de 5 ani. De cand se cunosc, sau daca au stat impreuna mai inainte de casatorie, nu stim, insa e putin probabil fiindca ea cel putin era destul de mica de varsta...foarte probabil sa se fi grabit, cum se spune in popor..( si mie imi mai spune al meu ca m-am grabit, nu ca as fi fosttanara, ci ca m-am " miscat " repede :); si vecina mea desi avea 35 de ani cand a nascut fetita, mi-a marturisit ulterior ca nu era nici de un an impreuna cu mister...deci iata ca si fetele batrane gresesc mai rau ca cele tinere ...:); nu ma refer, Doamne fereste, ca nasterea unui copil al fi o greseala, insa, toata situatia, in general...)...
Nu stiu sotul ei cati ani are. Daca e si el tot la 20 si ceva...poate inca n era pregatit pt casatorie, cne stie. Acum, cand sint ei pregatiti ...Dumnezeu stie ( ca nici al meu sau al vecinei, la peste 35, se pare ca nici atat nu sunt...bine al meu a mai fost casatorit, al ei nu stiu, dar desi au deja 2 copii de-acum, chiar nu stiu ce mai asteapta ...)