View Single Post
Vechi 19.11.2014, 14:50:05
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Incomplet! Corect era: "Intotdeauna cei care cauta ceva gasesc acel ceva".
Citatul complet era "cine Ma cauta Ma gaseste". Daca tu cauti comoara ostrogotilor, anunta-ma si pe mine cand o gasesti. Sau, si mai rau, sa cauti calul cu zece picioare. Dovezi ca Dumnezeu exista sunt, mai mult neoprotestantii spun ca nu sunt dovezi pentru ca ei nu au minuni. In fiecare zi in ortodoxie se intampla minuni, asta de aproape 2000 de ani. De la unele simple, la altele mai mari, cum e Lumina de la Ierusalim.
Ti-am mai zis ca vinzi castraveti gradinarilor, pentru ca multi din cei de pe site au fost la inceput atei. Si eu am fost agnostic. Si ce m-a pus pe ganduri a fost ca am vazut ca sunt si oameni inteligenti care credeau. Ca ateii spun ca doar prostimea crede. Ia gandeste-te, in atatea sute de ani, dar si azi, nu toti sunt neinstruiti, unii au fost si sunt mari intelectuali. Adica toti sunt prosti, in mii de ani si doar cativa atei sunt destepti? Eu asa m-am gandit. Ca sunt unii atei care se vad extrem de inteligenti, se gandesc ca e incredibil cum a putut sa se nasca un om ca el, o minune care apare o data la cateva generatii. Si de fapt sunt neinformati, accepta doar sa le dea altcineva informatiile.
Reply With Quote