![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Incomplet! Corect era: "Intotdeauna cei care cauta ceva gasesc acel ceva".
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti doresti sa-l vezi pe Michael Jackson? Iti doresti asa si asa sau iti doresti mult de tot? Iti doresti cu adevarat sa-l vezi pe Michael Jackson? Repet, nu la vrajeala, asa, ci din tot sufletul sa-ti doresti. OK. Acum cumpara o paine, taie o felie si uita-te in miez. Ce vezi? Eeeeiii... ti-am zis eu?! Iaca-i chipul lu' Jacksonica! Este ca-i tare frumos? :)))) LE: daca te consideri un sceptic si crezi ca nu merge asa, incearca varianta si mai simpla: cauta-ti adanc in suflet. Acolo chiar ca nu ai cum sa dai gres! LLE: ce coincidenta nefericita mi se pare ca in tarile majoritar musulmane oamenii se uita adanc in sufletul lor si-l vad pe Allah. Last edited by Inorogul; 19.11.2014 at 15:21:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ti-am mai zis ca vinzi castraveti gradinarilor, pentru ca multi din cei de pe site au fost la inceput atei. Si eu am fost agnostic. Si ce m-a pus pe ganduri a fost ca am vazut ca sunt si oameni inteligenti care credeau. Ca ateii spun ca doar prostimea crede. Ia gandeste-te, in atatea sute de ani, dar si azi, nu toti sunt neinstruiti, unii au fost si sunt mari intelectuali. Adica toti sunt prosti, in mii de ani si doar cativa atei sunt destepti? Eu asa m-am gandit. Ca sunt unii atei care se vad extrem de inteligenti, se gandesc ca e incredibil cum a putut sa se nasca un om ca el, o minune care apare o data la cateva generatii. Si de fapt sunt neinformati, accepta doar sa le dea altcineva informatiile. |
|
|