View Single Post
Vechi 21.11.2014, 21:32:08
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Dharma Vezi mesajul
Eu de asta sunt pe forum. Altcineva?
Bine ai venit printre ortodocsi de aproape toate nivelurile (unii stau mai bine la capitolul asta, altii incercam, altii poate ca urmeaza sa devina..) si sper sa ramai aici, sa afli lucruri pe care nu le stiai, sa prinzi drag de Hristos din postarile unora; greselile insa sunt inerente iar gafele unora dintre noi trebuie sa inveti sa le treci cu vederea.

Sunt aici ca sa invat sa socializez mai bine cu cei pe care poate ca ii intalnesc la biserica, desi mi-am dat seama ca spatiul virtual nu intotdeauna ajuta - uneori iti ofera protectie, alteori te arata asa cum nu esti in realitate. Eu deja am dat un rateu cu primul cont: negruta. Am zis totusi sa mai incerc o data, poate de data asta imi iese mai bine.

Mi-a placut postarea lui "aaabb... (nu stiu cum)" in care spunea ca a ajuns sa tina la aceasta comunitate. Nici el nu s-a declarat ortodox si totusi e aici si pune intrebari, ridica probleme la diverse subiecte, dar ramane o prezenta simpatica.

Cred ca trebuie sa ne toleram reciproc, sa invatam unii de la altii, sa schimbam impresii, informatii ... sa cerem un sfat sau sa-l oferim, daca ne sta in putere, nicidecum sa aruncam sageti unii in altii.

Acest forum nu trebuie sa fie doar al meu si al aceluia si al acestuia .. ci al tuturor care intra aici, deoarece toti cautam ceva iar daca reusim sa gasim nu poate fi decat spre binele nostru!

Last edited by crinrin; 21.11.2014 at 21:35:03.
Reply With Quote