View Single Post
Vechi 25.12.2014, 18:58:17
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu stiu cum sa iau comentariul asta :)
Desi te cunosc de pe aici ca fiind un om cu bune intentii(chiar dintre cele mai bune),comentariul asta pot spune ca este smintitor!
Adica esti de 2 ori norocoasa ...
Asta te indreptateste pe tine sa te simti cumva superioara altora care nu au avut aceste sanse! Acum poate nu dar in timp poti ajunge sa te trufesti ca esti mai cu mot decat altii.
Nu inteleg ce inseamna sa fii norocoasa ???
Inteleg,poti sa postezi Slava Lui Dumnezeu pt tot ce ti-a dat dar este mai bine sa pastram totul in tacere pt a nu-i tulbura si sminti pe altii care desi nu sunt inferiori noua cu absolut nimic ,nici macar nu au parte de asemenea daruri.
Altii mai slabi pot ajunge la concluzia ca Dumnezeu este rau si nedrept ,sau are toane si nu ne iubeste pe toti la fel ...
Cati oameni crezi ca s-or fi sinucis in fata laudaroseniei altora?
Auch, n-am stiut ca poate fi interpretat mesajul meu in felul acesta. Nu era o lauda, nu sunt mai cu mot deloc. Nu stiu cum s-a interpretat asa, de la ce...
In fine, rog pe dl admin sa imi stearga mesajul precedent, nu vreau sa par ce nu sunt.
Yasmina, imi cer scuze ca ai inteles cum ai inteles, dar lchiar nu era o lauda...
Ideea e ca Dumnezeu m-a ajutat de zeci sau sute de ori mai mult decat merit.

Sarbatori fericite tuturor si imi cer scuze celor carora le-am gresit in vreun fel.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote