Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.12.2014, 20:34:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Da, stiu. Eu fac cumparaturi pentru mama de cand eram mica; mereu uita sa cumpere cate ceva, si mergeam eu jos la magazin sa cumpar :))

De sot ce sa mi zic, el se intretine singur de la 14 - 15 ani, deci e clar ca stie mai multe decat mine si ca multe le face chiar mai bine decat mine, chiar daca e barbat.
Adevarul e ca ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce sot mi-a dat, chiar daca e el reformat (nepracticant). Eu un om cu care se poate face casa si care e acolo langa mine cand am nevoie de sustinerea lui; e acolo si ma inurajeaza si ma ridica de cate ori cad, iar eu incerc sa fiu acolo pentru el, sa il ajut sa se ridice cand cade, sa il incurajez sa nu renuntela visuri atunci cand e greu. Suntem acolo, unul pentru elalalt tot timpul, fie chiar si cu un simplu sprijin moral si o vorba buna. Nici in cele mai frumoase visuri nu m-am gandit ca, casnicia, desi e grea, e si asa frumoasa.
M-a napadit melancolia-fericita :)
Chiar ma gandeam azi (ca azi am timp la servici sa si gandesc si sa ma si relaxez, desi trebuie sa fiu aici) ca sunt o femeie norocoasa de ce putin doua ori (va rog nu va ganditi la noroc ca la zeul - sau ce-o fi - noroc): am fost adoptata la noua luni de 2 parinti iubitori si am un sot de nota 10. Daca ne binecuvinteaza Dumnezeu si cu copii sanatosi si voinici, atunci eu nu mai pot sa Ii cer nimic in plus. Doar sanatate si putere si sa fim bine cu totii.. Ah, si PACE in lume.
Nu stiu cum sa iau comentariul asta :)
Desi te cunosc de pe aici ca fiind un om cu bune intentii(chiar dintre cele mai bune),comentariul asta pot spune ca este smintitor!
Adica esti de 2 ori norocoasa ...
Asta te indreptateste pe tine sa te simti cumva superioara altora care nu au avut aceste sanse! Acum poate nu dar in timp poti ajunge sa te trufesti ca esti mai cu mot decat altii.
Nu inteleg ce inseamna sa fii norocoasa ???
Inteleg,poti sa postezi Slava Lui Dumnezeu pt tot ce ti-a dat dar este mai bine sa pastram totul in tacere pt a nu-i tulbura si sminti pe altii care desi nu sunt inferiori noua cu absolut nimic ,nici macar nu au parte de asemenea daruri.
Altii mai slabi pot ajunge la concluzia ca Dumnezeu este rau si nedrept ,sau are toane si nu ne iubeste pe toti la fel ...
Cati oameni crezi ca s-or fi sinucis in fata laudaroseniei altora?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote