Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75
Libertatea de expresie
Ce pretuieste cel mai mult Dumnezeu? Libertatea de expresie!
|
Cred ca te inseli.
Citat:
Dumnezeu pretuieste libertatea noastra de a alege mai presus de orice.
Chiar daca ea presupune sa nu credem in El sau sa-L rastignim in felurite moduri.
In inima Lui, libertatea noastra de a fi asa cum dorim noi este mai presus de orice.
|
Cred ca te inseli
Citat:
[Pretuirea libertatii celuilalt este expresia dragostei adevarate care nu pune conditii.
Omul trebuie sa ajunga la Dumnezeu din proprie convingere. Este singura poarta de intrare.
|
Aici nu numai ca te inseli dar te si contrazici.Hotaraste-te ,dragostea adevarata pune conditii (omul
trebuie sa ajunga la Dumnezeu din proprie convingere) sau nu ( ...dragostei adevarate care
nu pune conditii)
Citat:
[Un propovaduitor autentic pretuieste cel mai mult libertatea celuilalt de a alege. Chiar daca alegerea :-) acestuia este impotriva a tot ceea ce propovaduitorul considera valoros.
|
Cred ca te inseli.
Citat:
Un propagandist simte ca punctul lui de vedere este mai important, superior fata de orice [altceva, inclusiv fata de liberul arbitru al celui ce il asculta.
Cand acordam, in adancul inimii noastre, celorlalti libertatea de a alege - ne acordam, de fapt, libertate noua insine.
Cand dorim sa impunem ceva celorlati, de fapt ne agresam pe noi insine.
|
Atunci inceteaza sa te mai agresezi singur.Tu ai un stil ,nu stiu cum sa-l numesc, cred ca
pasiv agresiv se potriveste.
Libertatea de a alege e doar un instrument care foloseste la o comuniune autentica de iubire
intre persoane, deci ...ceea ce pretuieste Dumnezeu cel mai mult nu e libertatea de a alege(e un dat personal pentru toti oamenii) ci
iubirea in Adevar si Adevarul e ...Exclusivist,exclude tot ne-adevarul.Hristos e Exclusivist...cine nu e cu Mine,este impotriva Mea.