View Single Post
Vechi 24.01.2015, 19:02:23
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75 Vezi mesajul
Libertatea de expresie

Ce pretuieste cel mai mult Dumnezeu? Libertatea de expresie!
Cred ca te inseli.

Citat:
Dumnezeu pretuieste libertatea noastra de a alege mai presus de orice.

Chiar daca ea presupune sa nu credem in El sau sa-L rastignim in felurite moduri.

In inima Lui, libertatea noastra de a fi asa cum dorim noi este mai presus de orice.
Cred ca te inseli

Citat:
[Pretuirea libertatii celuilalt este expresia dragostei adevarate care nu pune conditii.

Omul trebuie sa ajunga la Dumnezeu din proprie convingere. Este singura poarta de intrare.
Aici nu numai ca te inseli dar te si contrazici.Hotaraste-te ,dragostea adevarata pune conditii (omul trebuie sa ajunga la Dumnezeu din proprie convingere) sau nu ( ...dragostei adevarate care nu pune conditii)

Citat:
[Un propovaduitor autentic pretuieste cel mai mult libertatea celuilalt de a alege. Chiar daca alegerea :-) acestuia este impotriva a tot ceea ce propovaduitorul considera valoros.
Cred ca te inseli.
Citat:
Un propagandist simte ca punctul lui de vedere este mai important, superior fata de orice [altceva, inclusiv fata de liberul arbitru al celui ce il asculta.

Cand acordam, in adancul inimii noastre, celorlalti libertatea de a alege - ne acordam, de fapt, libertate noua insine.

Cand dorim sa impunem ceva celorlati, de fapt ne agresam pe noi insine.
Atunci inceteaza sa te mai agresezi singur.Tu ai un stil ,nu stiu cum sa-l numesc, cred ca pasiv agresiv se potriveste.

Libertatea de a alege e doar un instrument care foloseste la o comuniune autentica de iubire
intre persoane, deci ...ceea ce pretuieste Dumnezeu cel mai mult nu e libertatea de a alege(e un dat personal pentru toti oamenii) ci iubirea in Adevar si Adevarul e ...Exclusivist,exclude tot ne-adevarul.Hristos e Exclusivist...cine nu e cu Mine,este impotriva Mea.