Citat:
În prealabil postat de DragosP
Pui întrebările un pic pe dos.
Exemplul conducătorilor este de mare importanță pentru popor, așa că întrebarea ar fi trebuit să fie: "dacă avem un pm plagiator, ne mirăm că iubiții nosțri frați de pe creștinortodox.ro fac apologia copiatului în școală?"
|
Dragoș, de ce ești cârcotaș? Cine a făcut apologie?...
Chiar apologie, n-aș zice că s-a făcut.
Numai că unii sunt(em) mai indulgenți în privința acestui aspect. Zău, e de ajuns că suntem stat polițienesc, hai să nu fim și pușcărie moralistă prin școli...
Să știi, frate, că unii elevi sunt atât de rătăciți, de neputincioși, încât copiatul e folosit de unii profi ca ...metodă de învățare. Caută să înțelegi că uneori elevii învață doar atunci, când copiază... Așa s-a ajuns,frate! Și de fapt eu cred că așa a fost mereu, doar că nu s-a observat decât de cei aflați foarte aproape de copii.
Dintre elevul cu inimă bună care mai copiază uneori și arogantul tocilar care nu copiază tocmai ca să arate cine e el, ce tare e complexatul, eu îl aleg pe primul. Nu uita, frate, că unul care n-a copiat niodată și era mereu primul a fost nimeni altul decât ...Adrian Năstase.
M-ai necăjit, Dragoș, m-ai necăjit frate... Încep treptat să mă sperii de ce înseamnă pe la noi a fi creștin.... Am găsit atâta rigiditate și principialitate sterilă, desprinsă de bogăția concretă a vieții, am găsit atâta moralism fariseic pe forumul ăsta, la te miri cine, încât simt cum treptat se reevaluează ceva, ceva foarte important pe undeva prin adâncurile sufletului meu... Acum încep să îi înțeleg mai bine pe unii, care azi sunt prin alte părți... Și pe mine, ateul, din tinerețile mele... Hîm, mă tem că mă paște vreo surpriză, în curînd. O surpriză de sine.