Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ce tehnica misto, ar trebui sa o invete toate adolescentele.
Gen, fac sex cu toti baietii care imi plac si in paralel ma rog la Doamne Doamne sa nu raman gravida decat daca o sa am o familie minunata, copii crestini si un cont gras in banca.
Supeeeeeer.
.
|
Pai, asa-mi trebuie, daca am facut sex cu toti baietii care mi-au placut, si mai am si un cont gras in banca ...
Acum sa-mi fie de bine :D.
Poate chiar nu merit sa am familie, nu?
Adolescentele ar trebui sa vada si sa ia aminte, ce am vazut si eu si m-am ingrozit, la femeile care din varii motive nu au vrut sau nu au putut sa isi intemeieze familii si/sau sa faca copii ( unele au avut ocazia dar au ratat-o, altele ar fi vrut dar n-a fost sa fie, n-au avut noroc) si care au crezut ca daca-si iau o potaie de companie, le e de-ajuns, poate le-o aduce si-un pahar de apa la batranete, cum se spune...sfarsind apoi prin a nu mai putea nici s-o scoata afara sau sa stearga dupa ea....
Dar, ce e drept e drept, intr-adevar poate nu e corect sa asteptam de la copii ceea ce nu am fost noi in stare sa fim sau sa facem...vrem nu vrem, vor prelua exemplul nostru si vor zice " daca tu nu ai fost in stare sa fii mai bun, ce pretentii ai de la mine?"( nici tu nu ai dus o viata crestina, ai curvit cu tata, si poate nu numai, etc...)...