Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2015, 12:10:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Ziceam macar daca s-ar mantui copilul, eu chiar m-am rugat la Dumnezeu s la Maica Domnului sa nu imi dea copii dac nu o sa fiu in stare sa-i botez si sa ii cresc crestineste...( desi au mai existat si oameni care pe parcursul vietii s-au autoeducat si crestinat, pecand altii s-au smintit)...
Insa intelegerea nu implica ca daca nuiese bine la testul dublu ( iese risc marit de sindrom Down sau altceva), incercam sa facem altul " mai bine" data viitoare.......
Si apoi testul divin pare sa fie innplina desfasurare, inca mai am timp sa ma dovedesc vrednica sau nevrednica, iar Dumnezeu sa mi-l lase sau sa mi-l ia...( desi El a hotarat deja si stie inca din momentul conceptiei daca e zdravan sau beteag)...iar daca e sa il pierd aparent fara voia mea, am inteles ca tot intru sub canon, nu am voie sa mai intru in biserica40 de zile si apoi tre sa fac molifta ca dupa nastere, si apoi teoretic n-am voie sa ma impartasesc inca 7 ani, asta desigur cumulandu-se cu celelate canoane sau opriri pe perioada delimitata sau nelimitata...
Chiar ai nevoie de un duhovnic bun. Poate si un psiholog daca nu reuseste sa o scoata la capat.

Ce tehnica misto, ar trebui sa o invete toate adolescentele.

Gen, fac sex cu toti baietii care imi plac si in paralel ma rog la Doamne Doamne sa nu raman gravida decat daca o sa am o familie minunata, copii crestini si un cont gras in banca.
Supeeeeeer.

Iar cu sarcina, nu te mai strea atat si nu mai da bani pe tot felul de teste ca sa-ti faci pe urma ispite.
Daca n-ai pe ce altceva da 3-400 lei, fa 2-3 ecografe de-a lungul sarcinii, mai mult pentru amuzament pana la urma si e suficient.

Roaga-te mult si bine si ce va fi va fi.
Te agiti prea mult si asta face rau si la copil si inainte de nastere si dupa.

Last edited by AlinB; 30.01.2015 at 12:19:38.
Reply With Quote
Răspunde