View Single Post
Vechi 12.02.2015, 23:53:00
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stephgnr Vezi mesajul
1. Sunt femeie.
2. Nu am zis că se justifică, am zis că nu e vina lui Dumnezeu că te violează pe tine cineva.
3. Nu am zis că se justifică, am zis că paza bună păzeČ™te primejdia rea.
4. Încearcă să nu faci comparaČ›ii idioate (legate de musulmani) la adresa mea, te rog. Nu te-am jignit pe tine cu nimic, doar mi-am exprimat părerea. Poti oferi un contra-argument pertinent fără să-Č›i dai un facepalm sau să aduci jigniri celorlalČ›i. Până la urmă toČ›i avem dreptul la liberă exprimare Č™i la opinie, right? Deci, e rândul meu pentru un facepalm?!
5. Ca o explicaČ›ie la ce am zis, ca să nu încep să fiu musulman pe aici, un prieten bărbat de al meu mi-a zis mai demult că „o fată deČ™teaptă nu o să fie niciodată violată!”. Stai tu ca un băiat/fată deČ™tept/aptă ce eČ™ti Č™i cugetă la asta! Tip: Cugetatul nu Č›ine de religie ci de brain.

Toate bune!
1. Foarte bine.
2. Nu este de vina pentru nimic.
3. Inclusiv daca s-ar plimba o femeie goala pe strada, nu poti sa spui ca "si-a facut-o cu mana ei". Violul este barbar in toate situatiile, iar o femeie in ipostaza de mai sus merita cel mult sa fie amendata de politie, dar nu sa fie violata.
4. Am zis asta pentru ca mi-ai amintit de asta:
http://www.thecommentator.com/articl...ghts_committee
5. Au fost destule fete "destepte" care au fost violate, din pacate. Violul nu isi gaseste cauza in victime.
Reply With Quote