View Single Post
Vechi 13.02.2015, 21:43:18
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Da. desigur ca da. Si pentru ca ai intrebat aceasta am sa povestesc totusi episodul meu din octombrie cu spitalul. Ca sa vedeti cat suntem de discriminati romanii si cum suntem tratati.
Pai da, atunci sa nu te mire.E datorita campaniei lui Nigel Farage.

Citat:
S-a uitat la mine si a spus: nu e nevoie (desigur ca nu e nevoie, am spus in mintea mea , doar platesc taxe la guvernul englez) esti asigurata.
Pai el ti-a citat din legislatie.Dar una este sa-ti citeze din legislatie, si alta
este sa interpreteze legislatia personal.

Citat:
Asta este. O fi fost o intamplare cu mine nu stiu. Mai sunt si alti romani respinsi de spitale, nu stiu. eu am trait asta si a fost extrem de dureros sa vezi ca esti tratat ca o persoana de clasa a 2 a, de clasa inferioara. Toti africanii, si cei din america latina sunt mai bine tratati ca romanii.
Poate africanii si cei din america latina sunt tratati ca persoane de clasa
a 2-a.Romanii pentru ei , sunt socotiti rasa inferioara, care exista doar
dintr-un accident al evolutiei.(adica sunt clasificati mai rau decat persoane de categ a 2-a)

Iar chestia are la baza lipsa de respect.Judecand invers (din pozitia englezului): pai daca proprii tai conducatori din tara ta nu te respecta, de ce te-ar respecta altii(niste straini)?

Iti dau un exemplu: englezii nu-i suporta pe nemti(din motive istorice evidente).Dar eu nu cred ca un englez si-ar permite sa trateze un neamt cum ar trata un roman.

Pai daca subiectul campaniei lui nenea Farage, ar fi fost nemtii (si nu romanii)
pai s-ar fi lasat cu un razboi economic instant intre Anglia si Germania,
si s-ar ivii o oportunitate pt Berlin:
sa le arate englezilor ca si in ziua de azi se poate ajunge in Londra cu
actuala flota "Luftwaffe".

Englezii nu-i suporta pe nemtii, dar ii respecta.Pt ca stiu bine ca daca nu-i respecta, nemtii le baga pumnul in gura instant.

Ca o concluzie: eu nu-i suspectez pe medicii de acolo de malpraxis, ci de indolenta provenita din mentalitatea pe
care o au la adresa romanilor.

Last edited by oaie_cugetatoare; 13.02.2015 at 21:54:44.
Reply With Quote