![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
este sa interpreteze legislatia personal. Citat:
a 2-a.Romanii pentru ei , sunt socotiti rasa inferioara, care exista doar dintr-un accident al evolutiei.(adica sunt clasificati mai rau decat persoane de categ a 2-a) Iar chestia are la baza lipsa de respect.Judecand invers (din pozitia englezului): pai daca proprii tai conducatori din tara ta nu te respecta, de ce te-ar respecta altii(niste straini)? Iti dau un exemplu: englezii nu-i suporta pe nemti(din motive istorice evidente).Dar eu nu cred ca un englez si-ar permite sa trateze un neamt cum ar trata un roman. Pai daca subiectul campaniei lui nenea Farage, ar fi fost nemtii (si nu romanii) pai s-ar fi lasat cu un razboi economic instant intre Anglia si Germania, si s-ar ivii o oportunitate pt Berlin: sa le arate englezilor ca si in ziua de azi se poate ajunge in Londra cu actuala flota "Luftwaffe". Englezii nu-i suporta pe nemtii, dar ii respecta.Pt ca stiu bine ca daca nu-i respecta, nemtii le baga pumnul in gura instant. ![]() Ca o concluzie: eu nu-i suspectez pe medicii de acolo de malpraxis, ci de indolenta provenita din mentalitatea pe care o au la adresa romanilor. Last edited by oaie_cugetatoare; 13.02.2015 at 21:54:44. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|