Subiect: Razboi sau nu...
View Single Post
Vechi 18.02.2015, 18:52:56
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Care "toata lumea"? Tu i-ai vazut?
Am văzut și eu ce a văzut lumea: poze, filmări, relatări. Nu pretind că sunt foarte bine informat, nu știu cât este informare și cât propagandă; nu vreau să speculez prea mult.

Citat:
Nu am observat nici o intentie a rusilor de a coloniza europa.
Nu e vorba să colonizeze Europa. Dar dorința de a reface vechiul URSS cu tot cu sferele de influență este foarte credibilă, având în vedere avântul militar pe care l-a luat Rusia de când a venit Putin la putere.

Citat:
Serios. Spune-i asta unuia care a muncit 30 ani si brusc nu mai are unde sa-si faca meseria pentru ca altcineva a decis ca fabrica in care lucra nu se cuvenea sa faca concurenta produselor europene sau americane made in China.
Repet, vina pentru asta o poartă ai noștri, respectiv acei securiști care au făcut „afaceri” după 90, contracte privilegiate cu statul, punând toată industria la pământ și făcând, pe bani publici, achiziții la prețuri chiar și de 1000 de ori mai mari decât piața.

Citat:
Vorbeste pentru tine dragule, nu in numele poporului.
Dacă în jurul tău oamenii au o altă mentalitate, fac afaceri cinstite, își plătesc taxele, oricine poate ocupa un post bugetar sau bine plătit doar pe seama competenței, în urma unui concurs cinstit și transparent, licitațiile nu sunt cu dedicație ș.a.m.d., înseamnă că nu trăim în aceeași țară.
Reply With Quote