View Single Post
Vechi 02.03.2015, 13:28:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Din invenția codului de bare a ieșit codul ean-13, care e mult mai lung față de codul de bare, clasic, cu 666.
Dar nu sunteți atenți, sunt două lucruri diferite, nu priviți doar la suprafață. S-a inventat codul mai lung de bare, ca să se ascundă 666-le.
Nu exista asa ceva "cod de bare clasic".

Poate ai vrut sa spui codul de bare UPC - tocmai ala a declansat (in unii) isteria cu "666 in codul de bare".

Nu poti ascunde ceva care nu exista sau care exista deja in mintea paranoicilor.

Citat:
Nu am spus nicio prostie, Alin B.
Cum sa nu?

Trecem peste aia cu "666" in codul de bare care o trecem cu vederea ca e deja ceva comun ridicol si inofensiv chiar si in mintea sustinatorilor ei - ca doar unii calugari din Athos se feresc sa cumpere produse cu "666" in rest chiar si promotorii ideii o fac.

Dar aia cu "numărul 6, care fixează și reglează toate ecuațiile" e cumplit de amuzanta si stupida in acelasi timp.
Te-am rugat sursa, dar te-ai facut ca ploua.

La fel ca si cu "distractia" ca e din greaca si ce inseamna.

Sau cu " Codex Ephraemi Rescriptus, scrie chiar în articol. Acel codex, este rescriptus, adică rescris, adică e o copie eronată a Apocalipsei."

rescriptus = rescris = eronoat

Citat:
Treziți-vă...
Ma tu dormi pe tine cand scrii aici, altfel nu-mi explic enormitatile, pe cine vrei sa trezesti?