![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai a spus deja 2 prostii la care n-ai facut trimitere la sursa cu alea cum ramane?
|
||||
|
||||
![]()
Din invenția codului de bare a ieșit codul ean-13, care e mult mai lung față de codul de bare, clasic, cu 666.
Dar nu sunteți atenți, sunt două lucruri diferite, nu priviți doar la suprafață. S-a inventat codul mai lung de bare, ca să se ascundă 666-le. Treziți-vă... Nu am spus nicio prostie, Alin B.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
unde deriva ean-ul. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai sa lasam prostia cu codurile de bare. Sa revenim la prostia initiala. Din a cui licenta ne-ai plictisit cu citate kilometrice, domnule care te dai rus ce ne inveti patriotismul ? A dumitale ? Sau a altcuiva ? Insasi ideea de a numi "erezii" cele ce invata un Sfant Parinte al Bisericii Ortodoxe, de catre un mucos care a facut, din prea marea mila a profesorilor, trei ani de fabrica de popi mi se pare o impertinenta. Stiu ca traim vremuri in care nu trebuie sa ne miram de nimic, si totusi imi e greu sa cred ca un student cu un asemenea titlu de lucrare a gasit un coordonator, a prezentat-o unei comisii si a mai si luat licenta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
iar prostiile astea "apocaliptice"??
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei? E din seria "pentru cauza luptam, sub steag ne aglutinam". Cel putin eu sunt istoriceste sceptic privind institutia ecleziala si unicitatea ei in obtinerea mantuirii, dar sunt unii care zic ca o slujesc, cred in Biserica cu tarie cica, si de fapt injunghie Biserica prin falsa ascultare si, mai grav, confuzeaza credinta maselor cu tampenii de genul "numarul sasesasesase e de la Ala". Si, de fapt, poate ca e o explicatie chiar mai plauzibila si totusi mai sinistra decat prostia secondata de fanatism si spirit schismatic in geneza acestor idiotenii: diversiunea, a.k.a "circ fara paine". Pe cat pariem ca cipofobii, in mare parte, consta in sau macar sunt influentati de niste "caini de paza" de la SRI?
"Hau-hau-hau, permiteti sa raportez, sa traiti:...": securistii sunt doar fiinte fara liber arbitru si constiinta. Last edited by Barsaumas; 02.03.2015 at 10:19:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricine are parale, se poate "mandri" cu titluri nemeritate in tara asta. Exista saituri de unde iti poti descarca doctoratul, licenta, gradu' didactic. Nu, nu am innebunit. Vorbim de Romania post-1989. Last edited by Barsaumas; 02.03.2015 at 10:13:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai incurcat borcanele bă sectarule impertinent care profiti de indelunga mila si bunatate a adminului ortodox. La ortodocsi e Facultate de Teologie. |
|
|||
|
|||
![]()
Dalian, tu esti cumva rapper?
|
|