View Single Post
Vechi 04.03.2015, 13:12:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Da, normal ca nu despre asta e vorba...E vorba despre rautatile si patimile noastre dezlantuite....
Luni am avut treaba toata ziua, abia pe la 17,30 m-am asezat jos; ieri a fost mai lejer, pe la 1 m-am asezar si am scos tableta de la incarcat; si ce credeti,'abia ma asez, ca vine un furnizor si comenteaza : " toata ziua va jucati, ati tocit tableta aia"( asta pt ca abia au terminat cu " toara ziua mananci, o sa te ingrasi si nunte mai place barbatu'"); la care eu ii explic ca abia m-am asezat, am avutvtreaba pana acum...( lasand la o parte ca poate fac si altceva la tableta, de jucar nu ma jc nicioadta...), sau cumva crede ca ma joc toata ziua in loc sa fac treaba si de-aia nu am vanzare si bani sa platesc facturile ??? A zis ca nu, a glumit...dar eu tot nu intelege de ce nu-si vad oamenii de treaba lor si-si dau cu parerea despre ce fac altii ( cat mananca, cat se joaca, etc...). In orice caz de cate ori aud comentarii legat de tableta mea, imi vine s-o arunc cat colo...
Astazi la fel stateam jos si intra un mos cu un catel in brate, si intreaba daca am guler, eu ii zic din prima ca nu am, ca stiam ca nu am, si incepe sa comenteze ca n-am de nici unele, ca de ce mai tin deschis,ca ma doare gatul (??? de unde si-o fi dat seama ca chiar ma doare ingrozitor, si chiar evit sa vorbesc inutil sau mai mult decat e cazul...)???
Colega mea facea scandal la telefon ca a auzit ca la gradinita au scos copiii afara in curte ( si e frig si curent, chiar daca a iesit soarele), dar si ea m-a trimis pe mine de dimineata sa matur afara, si mi-a fost frig si mie, bate vantul si e curent si umbra la noi pe strada, de mi s-au infundat urechile si mai sunt si racita, am dat ieri o poala de bani pe medicamente, si pe langa asta, nici nu pot sa iau orice si oricat ca pot face rau la copil, eu acum ce fac, mi pun sanatatea inpericol ca da fie curat magazinul ??? ...destul ca doua saptamani am avut santier, s-au mutat vecinii de langa noi si cand au ispravit a trebuit sa ranim dupa ei, ca aveam spatele comun, abia la sfarsit au facut perete, pt ca foloseau baia noastra si ne-au umplut depozitul de moloz, a trebuit sa luam toti sacii la mana...
Sus fruntea si cu Dumnezeu inaimte , caci toate cele de aici au un sfarsit , si cele bune si cele rele !:)

Last edited by cristiboss56; 04.03.2015 at 13:15:29.
Reply With Quote