Citat:
În prealabil postat de Capy
Cred că ar fi cazul să nu mai lansezi atacuri și bănuieli gratuite despre persoana mea fără să mă cunoști. Eu am arătat cu argumente ceea ce este greșit și am discutat pe comentarii. Așa procedează doar cu cei care nu au argumente solide pe subiect, încep să atace persoana unui comentator sau altul.
|
Deocamdata cel ce a lansat atacuri si banuieli gratuite esti doar tu. Celelalte sunt un efect al "harului" tau. Felul in care te adresezi ne scuteste clar de alte comentarii si e inutil sa ne mai lasam antrenati in pseudo-perspicacitatea ta. Crezi ce vrei, scrie o carte despre asta, protesteaza in fata Mitropoliei, daca tot esti atat de convins, dar aici n-ai facut decat polemica penibila si taraboi. NU cauta aici raspunsul tau, ci la Dumnezeu. Deocamdata demonstratiile tale de credinta nu au convins pe nimeni.
Am ascultat de curand intr-o predica a Parintelui Calistrat Chifan doua variante prin care diavolul isi face de lucru. Odata a luat infatisarea de calugar si "s-a infiltrat" printre fratii monahi dintr-o manastire unde dupa parerea lui era prea multa pace. Dupa o vreme i-a spus unui alt calugar: "Frate, prea multa monotonie aici. Nici n-avem ce spune la spovedanie, ca sa ne caim. Ce-ar fi sa invatam sa ne certam intre noi. Iata, eu spre exemplu spun ca aceasta caramida e a mea, iar tu spui ca-i a ta, vrei?" "Vreau!" "Frate, caramida asta e a mea!" "Pai daca-i a ta, ia-o!" Vazand ca nu merge asa, a luat infatisarea unei pasari, dar in timp ce pentru un calugar se arata a fi un porumbel, pentru altul se arata a fi o cioara. Si atat de mult s-au contrazis calugarii intre ei pentru aceiasi pasare, convinsi fiind ca fiecare are dreptate incat s-au luat si la bataie.
Tu chiar crezi ca "vezi" ceva, dar mai intai... vezi de post si spovedanie. O sa te linistesti cu siguranta!