Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
Ce te face să crezi că fraza e atât de explicită? Ce te face să crezi că interpretarea ta arată bună-credință iar alte interpretări arată rea-credință?
|
Eu n-am interpretat nimic, ci am luat textul așa cum este.
Citat:
Nu poți cu nici un chip să accepți că suntem oameni diferiți cu intepretări diferite, în ciuda unor puncte comune.
|
Una este opinia și alta este răstălmăcirea și modificarea dogmelor!
Citat:
Pentru că vorbim pe topic despre persoane, te întreb din nou, așa cum face o persoană către alte persoane
|
Despre asta ai vrea tu să vorbim. Tema nu este despre persoane, ci dacă Hristos a devenit Persoană omenească!
Citat:
Nu sesizezi infantilismul de doi bani al măștii dominante sub care te ascunzi pentru a-ți sufoca libertatea devenirii ca persoană?
|
Citat:
Nu îți dai seama că mai mulți dintre noi te-am identificat deja după stilul personal în care scrii? Nu te rușinezi de situația în care te-ai pus? De ce nu răspunzi la întrebarea dacă ești femeie sau bărbat? Ți s-a sugerat discret invitația de a îți preciza identitatea de gen (am făcut-o eu mai întâi, apoi un alt coleg), după cum ți s-a spus și direct.
|
Acum ai devenit și detectiv. De fapt, aceasta este principala preocupare a domniei tale în legătură cu acest subiect, fiindcă în rest, ești total în afara temei discutate. Oricum, spre liniștea ta, te pot asigura, că sunt un membru mult mai vechi decât domnia ta pe forum, chiar dacă nu postez la fel de frecvent, asta nu înseamnă și că nu citesc.
Cu această ocazie sesisez și eu, din agresivitatea comentariului anterior, caracterul nobil al domniei tale. Asta este deja o amenințare la persoană. Ar trebui, totuși, să-ți vezi lungul nasului și să vorbești în dreptul tău, fără a mai recurge la diversiuni ieftine vorbind ca din partea tuturora, chiar dacă ai fost
declarat de oarecine, unul din
"stâlpii forumului". Pe viitor va trebui să-ți facă și o icoană.