![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce întemeiere are aprecierea "vei fi domnia ta vreun psiholog care vrei să sucești mințile oamenilor"? Nu ți-e puțină rușine, suflete, când afirmi asemenea lucruri despre semenul tău? Și nu te temi că vei suferi, mai târziu, din pricina acestor afirmații care nu exprimă decât așezarea dubioasă a minții tale? Ce avantaj îți aduce să răspândești în jurul tău miasmele ostilității? Nu ai descoperit încă răul, poate ireparabil, pe care ți-l faci? Să te lumineze Bunul Dumnezeu și să nu îți mai faci rău cu propriile mijloace! Trece vremea, se schimbă multe opinii pe topic și o ții tot așa: te războiești, cu încrâncenare și dispreț, cu oameni care nu au nimic cu tine afară de dezacordul asupra interpretării unui text. Nu poți cu nici un chip să accepți că suntem oameni diferiți cu intepretări diferite, în ciuda unor puncte comune. Forțezi agresiv o unitate de opinie cu poziția ta, ne dictezi cum să gândim și când să ne oprim. Acu vreo două zile ai decretat că topicul s-a închis, că discuția s-a terminat! Nu sesizezi cât de caraghios e micuțul tău comportament de șef? de copil tiran? Nu sesizezi infantilismul de doi bani al măștii dominante sub care te ascunzi pentru a-ți sufoca libertatea devenirii ca persoană? Pentru că vorbim pe topic despre persoane, te întreb din nou, așa cum face o persoană către alte persoane: 1) Cine ești? Ce scop urmărești prin deschiderea și susținerea acestui topic? Precizează clar, ca să știm și noi dacă mai voim să te însoțim - așa e cinstit, așa procedează un om cu caracter nobil sau măcar minimal sănătos pe plan moral. Cine ești, așadar, și ce voiești cu acest topic? 2) De ce ai voit să păcălești pe colegii de forum și ai intrat sub un nou nume? Nu îți dai seama că mai mulți dintre noi te-am identificat deja după stilul personal în care scrii? Nu te rușinezi de situația în care te-ai pus? 3) De ce nu răspunzi la întrebarea dacă ești femeie sau bărbat? Ți s-a sugerat discret invitația de a îți preciza identitatea de gen (am făcut-o eu mai întâi, apoi un alt coleg), după cum ți s-a spus și direct. În ce mă privește, îți doresc sănătate! Last edited by Ioan_Cezar; 13.03.2015 at 08:59:50. |
|