View Single Post
Vechi 15.03.2015, 14:36:39
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Cred ca demrsul tau ar fi mai credibil daca te-ai lega cu laturi de usa unei biserici ca sa protestezi. Eventual vii la Patriarhie cand se intruneste Sf Sinod.
Daca vrei poti sa incerci si la Constantinopol.
Tare, asta, Lucian. :)))))
Eu as propune sa protesteze in fata unuia din baietii aia in alb, care le au cu jocul de lumini si umbre al mintii umane. Sa il porcai in halul asta pe Sfantul, ma rog, Fericitul, Augustin, si inca in post, e socant de-a binelea. Da, a avut si invataturi gresite, nu multe dar importante. Indeajuns sa nu fie cinstit in Rasarit dupa Marea Schisma. In rest, e unul din Doctorii Bisericii.
Iar chestia aia cu "franco-latin" si felul, pardon, halul in care rusnacul asta vorbeste de catolici e un filetism fascistoid si xenofob venit pe filiera unor monahi greci si, probabil si rusi, mai fanatici, care cind aud de "latini", fac crize de furie. Furie sublimata in scris, dar tot furie. Eu sunt antioccidental la modul visceral, dar sunt impotriva Occidentului de dupa ascensiunea burgheziei, si a celor trei revolutii ale ereticilor si masonilor: olandeza, regicidul lui Cromwell, si revolutia franceza (si as adauga si caderea comunismului, ca a patra). Acestea au dus la practic indracirea popoarelor nord-vest-ariene, si, a la longue, la distrugerea si sclavizarea planetei sub jugul unei dictaturi corporatisto-politienesco-militare globale, tot mai evidente si mai aproape de victorie. Insa Occidentul crestin, e ceva de dorit, nu de urat, nici macar de criticat. Occidentul crestin ar fi, de fapt, salvarea noastra, a tuturor.