Citat:
În prealabil postat de AlinB
Am spus-o deja de cateva ori, cipofobii sunt mai pecetluiti pe creier de obsesia tehnologica decat o arata atitudinea lor, chipurile, contra.
Practic, dupa credinta lor, diavolul este neputincios fara tehnologie, prin puterile de inger chiar si decazut care le are, nu poate influenta suflete, nu poate ispiti, are nevoie de cateva mii de ani de evolutie tehnologica si cipuri implantate ca sa faca asta.
Practic, cipofobul secolului XXI se crede mai tare decat pustnicii aia care se luau la tranta in pustie cu diavolul "a-tehnologic", ei sunt mai presus de acei pustnici, mai presus de ispitele si caderile de la dracii fara circuit integrat...asta e ultima batalie care le-a ramas de dat.
|
Eu nu stiu ce fel de crestin esti tu vorbind asa de altii judecandu-i si ponegrindu-i in tot felul, cu siguranta nu unul autentic in primul e dreptul fiecaruia sa isi spuna o parere fie ea proasta sau mai putin proasta, o sa traim si o sa vedem ce o sa fie. Inceteaza te rog cu atitudinea asta de golan de 2 bani si nu te mai lua de altii ca nu esti mai breaz. Eu unul nu sunt cipofog si nici nu cred ca antihristul sau diavolul e un cip.
In al doilea rand iti repet uita-te la tine si lasa-i pe altii ca nu esti tu in masura sa-i judeci cu atat mai putin pe internet cand nici macar nu-i cunosti si nu au ocazia sa se apere de toate acuzele si marlaniile tale.
Ce am spus eu si ce am vazut ca a scris si antonia, s-a spus clar, acest cip contine acest numar 666 si asta da de gandit atata tot. Si chiar daca nu ar contine acest 666 tot o investitie proasta mi s-ar fi parut cardurile de sanatate cu cip sau alte "innoiri" fara sens, bani aruncati in vant(sau poate ca nu-s chiar aruncati in vant si au un scop:) Eu unul n-am zis ca asta inseamna lepadare de credinta dar nici un lucru crestinesc nu-i, asta-i clar. Fiecare face ce doreste si ce crede, daca tu sau altul credeti ca e bine ca datele voastre de identitate sa aiba semnul asta pe ele e problema voastra. Inceteaza te rog cu jignirile si cu aerele de superioritate. Ai si tu putin bun simt ?