View Single Post
Vechi 25.03.2015, 21:25:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Nectarios, afirmațiile tale sunt teologumene, atâta vreme cât nu sunt tratate dogmatic, așa cum am făcut eu, tratând dogmatic. Teologumene, fiind idei, opinii, păreri, nuanțe, exprimări, atitudini, propuneri, etc. Dar când este dovedit dogmatic, se poate înainta dovada, pe ordinea de zi a dezbaterilor Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe din țara respectivă, poate toate țările ortodoxe, la ce amploare se ridică cunoașterea; pentru a se lua hotărârile cele mântuitoare, pentru turma lui Hristos; respectiv, hotărârile de a scoate din calendare un eretic.
Ce bine ca te-ai gasit tocmai tu, sa luminezi "toate Sfintele Sinoade din toate tarile ortodoxe" care erau in intuneric pana ce s-a ridicat un teolog asa mare ca tine, atat de mare incat maretia lui e intrecuta doar de smerenia lui, in fata caruia pana si Dumnezeu s-a dat jos de pe tronul Sau de judecata si i-a incredintat-o lui, inca din aceasta viata.

Deci? Ai deschis deja o petitie online pentru scoaterea din calendare a Fericitului Augustin?

Sa ne anunti si pe noi cand strangi 10 semnaturi, desi eu ma indoiesc. Se baga cineva la un pariu?

Eu te vad deja vaicarindu-te pe aici ca in Sodoma asta ecumenica nu s-au gasit nici macar 10 "drepti" care sa judece asa stramb ca tine..

Apropo, duhovnicul tau iti da semnatura? Se da si el pe Internet? Ca sa vada asa, macar putintel ce scrii tu?
Sau, spre deosebire de tine, e om serios si se lupta cu realitatile din lumea reala..

Dai totusi tabletzica aia care te plangi ca o tii degeaba, o data ce se lamureste ce poti, poate poate face ceva si pentru tine..

Last edited by AlinB; 25.03.2015 at 21:30:56.