View Single Post
Vechi 15.04.2015, 15:37:55
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Se spune ca femeile insarcinate se imparatasesc pentru pruncul pe care-l poarta in pantece...desigur, daca merita, se impartasesc si ele, dar daca nu merita, e bine sa o faca macar pentru prunc...
Dupa ce se naste pruncul insa, nu mai poate fi impartasit pana nu e botezat...ma intreb oare, ii foloseste macar ca a fost impartasit in pantecele mamei, daca cumva se intampla sa piara ? Sau sa nu mai apuce sa fie botezat, pt ca ai lui nu mai binevoiesc sa o faca, sau il abandoneaza?

Mie mi s-a zis ca trebuie sa ma impartasesc pt copil, ca alminteri, pt mine, cel putin la cat am pacatuit zilele astea, nu cred c voi merita niciodata, dar pt cea mica cred ca e foarte important, mai ales ca am cam stresat-o in ultima vreme...ma intreb insace se va intampla cu ea daca cumva ne despartim si ramane cu ai lui, de botezat or s-o boteze, si oricum nu o las pana nu merge pe picioarele ei, dar la impartasit nu cred ca o vor mai duce, si nici nu stiu ce educatie ii vor da...bine stiu ca de dragul ei ar trebui sa nu ma despart niciodata si sa suport orice umilinta, dar nu stiudaca chiar ii face bine ca parintii ei sa se certe si sa se injure si sa tipe unul la altul....mai ales daca el sustine ca e numai vina mea...atunci inseamna ca eu trebuie sa plec, ca sa fie liniste, nu, si sa nu mai aiba cine sa-l infurie...daca fata va fi agitata si nervoasa din cauza tensiunilor dintre noi, si nu o vom putea linisti altfel, inseamna ca unul din noi trebuie sa dispara ca sa fie liniste, nu ?
Dar daca ea nu va ajunge credincioasa din cauza ca am abandonat-o, nu voi fi eu vinovata?
( chiar m-am gandit ca mai bine ar adopta-o o familie credincioasa, dar nu va accepta al meu si ai lui asa ceva niciodata...ei o vor pt dansii...)
Se impartasesc cele care sunt in regula ,nu cred ca preotul va binecuvanta impărtasanie in cazul d-voastra ,nefiind cununata.Nu de alta dar sa nu " va ardeti".Trebuie inainte de nastere sa fiti bine spovedita ,sa faceti eventual o spovedanie generala
Reply With Quote