View Single Post
Vechi 19.04.2015, 20:47:09
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca era doar ironie nu era aproape nimic. Sau daca era doar Alin. M-am uitat acum, la inceput Alin a spus ca de limitare si IQ scazut. Apoi a inceput o barfa cu MhaiG, spunand ca cei ce afirma aceasta invatatura ortodoxa au defecte de caracter, sunt uraciosi, nemilosi, singuratici, etc. Apoi a spus de sectarism si erezie. Pana aici n-am zis nimic, nici macar nu am fost ironic prea mult. Dar apoi au intrat Dalian si Barsaumas si au inceput o barfa persiflatoare (care e rautate, nu doar ironie). Intotdeauna m-a deranjat cand se forma o gasca, unde fiecare se indemna la rau.
Cum ai observat si tu, pe forumul acesta a fost intotdeauna o atmosfera rautacioasa, care nu exista pe alte forumuri. Iar cei slabi si care nu sustin ceva adevarat incearca sa compenseze prin agresivitate, la inceput, apoi prin aliere si barfa.

Eu zic sa renunti indiferent daca ai dreptate sau nu, pacea e mai mare de 4 ori decat dreptatea mai stii nu?