Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2015, 20:42:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Alin sa stii ca ii dau dreptate la o treaba lui Catalin, esti prea ironic, stii ca ironia e una din fiicele mandriei nu?
Daca era doar ironie nu era aproape nimic. Sau daca era doar Alin. M-am uitat acum, la inceput Alin a spus ca de limitare si IQ scazut. Apoi a inceput o barfa cu MhaiG, spunand ca cei ce afirma aceasta invatatura ortodoxa au defecte de caracter, sunt uraciosi, nemilosi, singuratici, etc. Apoi a spus de sectarism si erezie. Pana aici n-am zis nimic, nici macar nu am fost ironic prea mult. Dar apoi au intrat Dalian si Barsaumas si au inceput o barfa persiflatoare (care e rautate, nu doar ironie). Intotdeauna m-a deranjat cand se forma o gasca, unde fiecare se indemna la rau.
Cum ai observat si tu, pe forumul acesta a fost intotdeauna o atmosfera rautacioasa, care nu exista pe alte forumuri. Iar cei slabi si care nu sustin ceva adevarat incearca sa compenseze prin agresivitate, la inceput, apoi prin aliere si barfa.

P.S. Alin s-a obisnuit sa faca asa, nu a fost asta prima data pe forum si nu doar cu mine. Nu foloseste doar ironia, jigneste. Pe un alt forum datorita agresivitatii sale (acolo doar el era agresiv, aici e un forum agresiv), mai multi membrii au spus ca sunt dezamagiti si au cerut sa fie scosi de pe forum (majoritatea nici nu participau la discutii, doar citeau). Era si un preot pe care il batjocorea si jignea. E bine sa i se atraga cuiva atentia ca greseste, atunci cand greseste, daca nu el ramane asa, crezand ca nu e nimic gresit.

Last edited by catalin2; 19.04.2015 at 20:47:36.