View Single Post
Vechi 20.04.2015, 03:08:17
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Era o pildă undeva cu un călugăr care zicea cam tot asa ceva despre sine... dar când l-a pus la încercare părintele sub a cărui ascultare era, a rezultat că de fapt în sinea lui nu era asa smerit. (am să caut povestea, n-o găsesc acum)

Doamne ajută! si iertati dacă v-am supărat cu ceva.
Pe mine cu nimic nu mai supărat.

Dar vreau să-mi răspunzi la o întrebare:

Dacă Pavel, se numește cel dintâi păcătos, adică primul păcătos, sau cel mai mare păcătos, eu că mă numesc pulbere, praf și cenușă, greșesc ?

"să mântuiască pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu." - I Timotei 1, 15.

Mulțumesc.

P.S.: Dalian și Alin, așa e, sunt mai rău decât spuneți voi că sunt, pomeniți-mă, rugați-vă pentru mine, vă doresc să reușiți voi să ascultați de duhovnic mai bine ca mine și să biruiți mândria mai bine ca mine, pomeniți-mă, pe mine spurcatul și întinatul, desfrânatul și leneșul, bun de nimic ce sunt, pomeniți-mă, vă rog din suflet.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 20.04.2015 at 03:11:52.