Pana la urma nici nu conteaza asa mult daca e sau nu autentica, credinta noastra ramane aceeasi. Nici eu nu cred ca e o idee buna sa fie adusa cu avionul in fiecare an. Si nu inteleg manifestarile alea de urlete si strigate in biserica invierii de parca ar fi la un meci de fotbal.
Bine, la catolici e si mai si, cand apare papa parca devin cu totii isterici, asa urla si plang.
Si daca tot vorbim de false minuni, degeaba incearca dl Dragomir sa arate cat de reale sunt minunile catolice. Se stie clar ca multe din asa-zisele lor moaste sunt imbalsamate, fapt confirmat stiintific.
Despre lumina de la Ierusalim, nu stiu ce sa cred, dar daca este o conspiratie, e una foarte tare din moment ce de mai bine de o mie de ani le iese mereu, in conditiile in care acolo a fost si stapanire turceasca sau pagana, care se stie ca era foarte circumspecta cu astfel de minuni, iar controalele se faceau la sange.
Tind sa cred in continuare ca minunea e reala, dar repet, si daca nu ar fi, noi ramanem cu credinta noastra.
|