View Single Post
Vechi 22.04.2015, 19:16:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Gata, am gasit.

Intr-adevar, formularea nu e doar amuzanta chiar si in ineptia ei, dar e atat de unica incat google a scuipat link -ul imediat:

http://forum.teologie.net/viewtopic.php?p=39069

Haha, nu-mi vine sa cred, sustine ca Sf. Impartasanie nu e neaparat necesara vietii duhovnicesti.

Si ce "gratios" sare la gatul unui preot:

Citat:
3. ( cea mai gravă prostioară, părinte, atenČ›ie mare, vă rog! ) Trupul lui Hristos este alimentul indispensabil vieČ›ii duhovniceČ™ti? Serios? Păi ce prostioară-i mai Č™i asta, părinte? Cu consideraČ›ie Č™i durere vă spun, vreau să vă ajut, dar greČ™iČ›i amarnic Č™i înfiorător. Terifiant !
Alta perla:

Citat:
b) AČ™a că ce vorbiČ›i acolo cu mâncatul permanent, părinte, sunt numai prostioare. În cel mai bun caz, păreri teologice. Fără nici un fundament. Eventual vă referiČ›i la ce vorbeam mai sus ”pâinea noastră cea de toate zilele”, ca aliment indispensabil vieČ›ii trupeČ™ti. Dar viaČ›a duhovnicească, nu Č›ine de Trupul Č™i Sângele lui Hristos, ci de relaČ›ia omului cu Hristos, de pocăinČ›ă.
Imi place si semnatura:

Citat:
Cu dragoste de la Dumnezeu Treime, Savaot Iubire, pomeniČ›i. botos™ remus-emilian, un nimeni, muritor, beČ™ică de puroi, bulevard al viermilor.

Asta explica multe, de la besica-de puroi-bulevard-al-viermilor ce sa astepti ? :)

Ma mir ca nu s-au sufocat cei de acolo de la miros, ca au nasuri fine, noi astia de aici suntem mai obisnuiti cu duhorile:)