Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2015, 20:16:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Gata, am gasit.

Intr-adevar, formularea nu e doar amuzanta chiar si in ineptia ei, dar e atat de unica incat google a scuipat link -ul imediat:

http://forum.teologie.net/viewtopic.php?p=39069

Haha, nu-mi vine sa cred, sustine ca Sf. Impartasanie nu e neaparat necesara vietii duhovnicesti.

Si ce "gratios" sare la gatul unui preot:

Citat:
3. ( cea mai gravă prostioară, părinte, atenție mare, vă rog! ) Trupul lui Hristos este alimentul indispensabil vieții duhovnicești? Serios? Păi ce prostioară-i mai și asta, părinte? Cu considerație și durere vă spun, vreau să vă ajut, dar greșiți amarnic și înfiorător. Terifiant !
Alta perla:

Citat:
b) Așa că ce vorbiți acolo cu mâncatul permanent, părinte, sunt numai prostioare. În cel mai bun caz, păreri teologice. Fără nici un fundament. Eventual vă referiți la ce vorbeam mai sus ”pâinea noastră cea de toate zilele”, ca aliment indispensabil vieții trupești. Dar viața duhovnicească, nu ține de Trupul și Sângele lui Hristos, ci de relația omului cu Hristos, de pocăință.
Imi place si semnatura:

Citat:
Cu dragoste de la Dumnezeu Treime, Savaot Iubire, pomeniți. botos™ remus-emilian, un nimeni, muritor, beșică de puroi, bulevard al viermilor.

Asta explica multe, de la besica-de puroi-bulevard-al-viermilor ce sa astepti ? :)

Ma mir ca nu s-au sufocat cei de acolo de la miros, ca au nasuri fine, noi astia de aici suntem mai obisnuiti cu duhorile:)