View Single Post
Vechi 03.06.2015, 10:29:47
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Am Coranul acasă, în limba română. Îți dau niște sure din Coran să vezi despre cele 72 de femei virgine ce îi așteaptă pe musulmani, dacă ucid infidelii ? Eu am rămas înmărmurit când am citit. Poate facem un topic și vorbim despre asta, la islam, că-i o religie a diavolului, e blestemată și psândită.
http://www.justislam.co.uk/product.php?products_id=216

Citat:
Da, citit Vechiul Testament. Tu l-ai citit ? Dar coranul l-ai citit ? Dacă nu, de ce vorbești prostii ? Numai de dragul de a-ți pierde timpul ?
Sunt foarte multe versete in Vechiul Testament unde spune "sa omori pe cutare, X sa moara daca face Y". Sa zicem ca crestinii le ignora, iar musulmanii le aplica.

Citat:
Doamne ferește să spună Dumnezeu Treime, în Biserică, că "divinul se află în orice". Care verset spune așa ceva ? Sau iar vorbești numai de dragul de a-ți pierde timpul ?
Te rog lămurește-mă, că sunt prost.
Ierimia 23:24
Poate omui sa se ascunda in loc tainic, unde sa nu-l cad Eu? zice Domnul. Sau nu umplu Eu cerul si pamantul?

Deeeeeciii....

Citat:
Hristos spune: "nu știți oare că nu puteți face nimic fără Mine?". Budha spune: "golirea de tine însuți, voi puteți să faceți totul singuri". Discrepanță? Nu. Abis de netrecut, fiindcă budismul e un fir de praf în fața creștinismului.
Asta nu este un argument pentru care budismul este o religie falsa. Faptul ca este diferita de ortodoxie nu o face falsa, ci.... diferita.

Citat:
Și iluminare în creștinism, nu există. Iluminare, înseamnă lipsa și refuzul luminii.
Mantuirea ar fi un echivalent.

Citat:
Corect. N-am dat un argument. Ci am exprimat o gândire a bunului simț, a conștiinței, voinței și sentimentului. Adică e alegerea evreilor să nu creadă în Hristos. Nu îi judec, nu îi acuz, dar vor răspunde la Judecată în fața Lui. Simplu. Hristos este cea mai înaltă iubire, cunoascută vreodată de umanitate. Cine nu crede în Hristos, e alegerea lui, dar poate nu a studiat creștinismul (ortodox, desigur, cel fără erezie), sau e indiferent față de creștinism, sau e pur și simplu ignorant, și neputincios mintal. Dumnezeu să aibe milă de el.
In sfarsit, o mica doza de toleranta din partea ta. :)

Citat:
Acelea nu sunt tradiții. Sunt dogmele protestantismului. Nu vezi care ar fi problema ? Păi sunt anti-biblie. Anti-istorie. Anti-tot, ce-i creștinesc, învățăturile vii și reale, mântuitoare ale Sinoadelor, ale Sfinților în luptele cu ereticii, ale Bisericii în general. Ale bunului simț, ale conștiinței. Sunt anti-mântuire. Antihristice.
Nu cunosc vreo ramura crestina care sa fie anti Biblie...

Citat:
Dacă pui busuioc fără să faci slujba de sfințire a apei, busuiocul nu-și face "efectul". Dovedit. Oare de ce ? Chiar așa mare efect să aibe rugăciunile acelea ? Întrebare retorică.
Ar mai fi de spus. Dar ajung acestea.
Dovedit? Atunci posteaza dovada, nu ma tine in suspans!
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9569711
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/1...12091/abstract

Uite aici, dovedit stiintific (daca ai rabdare sa citesti aceste lucrari stiintifice).

Ideea este ca nu poti in nici un fel sa dovedesti ca o religie este adevarata si celelalte sunt false, decat daca mori si vezi ce este pe partea cealalta. Tot ce faci este sa arati de ce celelalte religii sunt diferite de ortodoxie, si atat.
Reply With Quote