View Single Post
Vechi 22.06.2015, 17:58:38
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Măi, tu iarăși ai început să minți:

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul

Viitoarea mea soție, nu se uită la "50 shades of grey"

Ea merge la Sfânta Biserică și dimineața și seara, mai des ca mine de multe ori, are un canon de rugăciune de 2 ore în fiecare zi, asta în condițiile în care e angajată 8 ore pe zi și nu, nu face canonul la servici.
Se trezește la 6.30, la 7.30 e la Biserică, la 8 e la servici. La 16 vine acasă,

La 19 vine acasă, face mâncare și de la 20.30 la 22.30, face Canonul de rugăciune (rugăciuni care ea și le-a ales și o parte sunt la comun, ne rugăm împreună) și apoi se pune la somn și doarme 8 ore, ca un nou născut.

Sâmbăta (înafara Sfintelor Slujbe) mai vorbim subiecte teologice sau filosofice, gătește mâncare delicioasă, vreo două feluri și vreo prăjitură pentru Sfânta Duminică, mai ieșim prin parc sau la cumpărături (preferabil de la piață de la țarani noștri scumpi și dragi), sau mergem pe la rude sau prieteni, sau vin ei, sau ne mai uităm la un film, care eu îl selectez cu atenție și îmi zice că nu dau greș niciodată.
Deci "viitoarea ta soție", vine acasă (atenție, vine, nu se duce acasă), alteori vin rudele la voi, rugăciunea de seară o faceți, cel puțin în parte, împreună, dar....

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Și nu, nu am făcut dragoste, vom face după nuntă. Și nu locuim împreună.
și nu locuiți împreună...... Măi Emiliane, nu ți-am mai spus că e lucru urât să minți ?