Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Se pare ca nu intelegi romaneste!
Adica care este rostul plangerilor de agresiune sexuala cand aceste femei sunt atat de dezgolite pe strada?
Adica "uite iti arat eu de buna voie ce am,care-i dotarea,dar tu sa nu te uiti sau sa nu pui mana!"
Aceste invitatii inconstiente exista probabil ca sunt atat de varza incat nici nu-si dau seama cat de disperate sunt in cautarea increderii pierdute.
Dupa cum am mai spus,asta in cauza chemase politia pt ca barbatul care o "agatase"(mai usor cu agresatul ca nu cred nici macar ca a atins-o)nu era atragator.
Daca ar fi fost ceea ce ii convenea ei,ar fi fost o zi foarte fericita pt ea.
Dar era un barbat mexican,care arata nu foarte educat sau atragator;daca ar fi fost un atlet cu sex appeal ar fi fost mai mult de cat incantata!
Cand ai umblat ultima data in pielea goala pe strada?
Asa stii tu ca este "legal"??
Uite ca nu este ,in nici o tara civilizata si necivilizata!
Cei care nu sunt decenti in public-adica dezbracati,sunt arestati
|
te, uiti, te uiti, dar tot sa nu pui mana. e ilegal. asta e rostul, indiferent cum se imbraca persoana respectiva. Cum am is, si goale sa umble femeile si tot nu e ok "sa puna mana".
Sau poate se imbraca asa pentru ca asa a vzut in jurul ei, la mama (cine stie?!), sora, verisoara, pretene etc. Poate genul de tipa care sesuspune "turmei" cu totul, fara sa mai discearna daca e bine au nu.
si asta e tot problema ei din ce motive a mers la politie sa relame ca e fost agresata. Pe mine, pe tine, pe oricine, nu ar trebui sa interesezo motivele ei. Ca nu e ok, asta e partea a doua; dar atat timp cat ea are dreptul alta, s-a folosit de el cum a crezut de cuviinta. Si povestea intreaga oicum n-o s-o stim niciuna. Poate respectivul s-a mi luat de ea si alta data (poate totusi nu).
si, sa fim seriosi, in state, poti si sa dai pe oricine pt orice in judecata daca ai banii necesari; pana si copacul care iti umbreste casa si cre e pe proprietatea statului poate fi dat in judecata, asa ca nu vad de ce tipa nu ar fi putut acuza o hartuire/agresiune sexuala.
Niciodata nu am umblat goala (poate cand aveam cativa anisori; nu stiu). Eu ziceam daca AR FI legal, nu ca e legal; e ilegal.
DragosP, trebuia, ca de obieci sa te bagi, asa-i? Te invit sa porti tu sutien ani intregi, fara sa ai vreo problema, apoi te invit sa schimbi sutienele de pe o saptamana pe alta, ca nimic nu iti mai vine, te invit sa traiesti cateva luni foarte incomod; atat de incomod incat sa te trezesti cu rani pe corp din cauza sutienului; te invit sa traiesti ce trieste o emeie gravida, te init sa fi tat de gormonat si sa ti se schimnbe atat de mult totul, incat sa nu mai suporti nimic, dar te invit sa porti ceea ce nu suporti, pentru ca de comntat la adresa asta esti ff bun, fara ca macar sa fi pus in situatia respectiva (ce fericire pe tine c nii nu vei putea fi pus vreoat in "papucii" unei femei gravide")
Si nu, nu am inhibitii, daca la tine asta inseamn a nu avea inhibitii. Macar taci daca nu sti despre ce vorbesti. Cand o sa treci prin starile prin care trec eu (si alte miliarde de femei asemnea mie), te invit sa comentezi cu pivire la purtarea sau nepurtarea sutienului de catre mine in timpul sarcinii.
se pare ca nu mai intelegem nici una romaneste :))