![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Adica care este rostul plangerilor de agresiune sexuala cand aceste femei sunt atat de dezgolite pe strada? Adica "uite iti arat eu de buna voie ce am,care-i dotarea,dar tu sa nu te uiti sau sa nu pui mana!" Aceste invitatii inconstiente exista probabil ca sunt atat de varza incat nici nu-si dau seama cat de disperate sunt in cautarea increderii pierdute. Dupa cum am mai spus,asta in cauza chemase politia pt ca barbatul care o "agatase"(mai usor cu agresatul ca nu cred nici macar ca a atins-o)nu era atragator. Daca ar fi fost ceea ce ii convenea ei,ar fi fost o zi foarte fericita pt ea. Dar era un barbat mexican,care arata nu foarte educat sau atragator;daca ar fi fost un atlet cu sex appeal ar fi fost mai mult de cat incantata! Pt ca se intampla ca in cautarea pestelui cel gras sa-ti manance momeala o amarata de hamsie!! Cand ai umblat ultima data in pielea goala pe strada? Asa stii tu ca este "legal"?? Uite ca nu este ,in nici o tara civilizata si necivilizata! Cei care nu sunt decenti in public-adica dezbracati,sunt arestati
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 30.06.2015 at 11:56:24. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 03:34:10 |
| haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 13:26:02 |
| Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 26.07.2012 00:16:23 |
| Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 03:49:36 |
| adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 12:58:09 |
|
|