View Single Post
Vechi 02.07.2015, 00:03:26
Ursu-WiFi Ursu-WiFi is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Ursule ai o viziune interesanta dar nu ti-o impartasesc, din foarte multe motive insa nici analist nu sunt.
Nici mie nu-mi plac concluziile mele insa sunt chestii care din pacate(pt mine) spre aceste
concluzii inclina.Iti mai dau un exemplu.Mai tii tu minte acum o juma de an cand
a venit prim-ministru al Chinei in Romania.C'mon trebuie sa tii minte.Ei bine,
atunci China a incercat sa intre in Europa prin Romania.De atunci nu s-a mai auzit nimic
despre investiitile chineze.Dar nimic, nimic, nimic.
Ba chiar Ponta a cazut in dizgratiile lui Merkel(vezi actualul conflict intre Iohannis si Ponta,
unde Ioha este pionul lui Merkel).
Ei bine acum China are oportunitatea de a intra in Europa prin Grecia.Trebuie stiu faptul
ca pt munictorul chinez , locul lui de munca poate fi si casa lui(adica doarme acolo) iar intr-un apartament obisnuit(standard European) de 3 camere, pot locui fara probleme o echipa de fotbal de chinezi. Eh ? Ce mai zici ?
Citat:
Vom vedea, si nu este departe momentul, cum vor evolua lucrurile. PS: cu toate acestea imi voi petrece concediul cu familia la ei, ma leaga o veche pasiune de acele insule, de istoria si cultura lor :)
Vezi sa nu te prinda razboiul la ei.Probabil ca la ambasada Romanie in Athena(exista asa
ceva ?, ma rog daca exista) ar fi culmea sa-ti ceara spaga ca sa te recunoasca ca esti
cetean roman, desi tu ai acte in acest sens, insa nu se stie niciodata =))
Reply With Quote