![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ursule ai o viziune interesanta dar nu ti-o impartasesc, din foarte multe motive insa nici analist nu sunt. Vom vedea, si nu este departe momentul, cum vor evolua lucrurile. PS: cu toate acestea imi voi petrece concediul cu familia la ei, ma leaga o veche pasiune de acele insule, de istoria si cultura lor :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
concluzii inclina.Iti mai dau un exemplu.Mai tii tu minte acum o juma de an cand a venit prim-ministru al Chinei in Romania.C'mon trebuie sa tii minte.Ei bine, atunci China a incercat sa intre in Europa prin Romania.De atunci nu s-a mai auzit nimic despre investiitile chineze.Dar nimic, nimic, nimic. Ba chiar Ponta a cazut in dizgratiile lui Merkel(vezi actualul conflict intre Iohannis si Ponta, unde Ioha este pionul lui Merkel). Ei bine acum China are oportunitatea de a intra in Europa prin Grecia.Trebuie stiu faptul ca pt munictorul chinez , locul lui de munca poate fi si casa lui(adica doarme acolo) iar intr-un apartament obisnuit(standard European) de 3 camere, pot locui fara probleme o echipa de fotbal de chinezi. Eh ? Ce mai zici ? Citat:
ceva ?, ma rog daca exista) ar fi culmea sa-ti ceara spaga ca sa te recunoasca ca esti cetean roman, desi tu ai acte in acest sens, insa nu se stie niciodata =)) |
|
|||
|
|||
![]()
@Ursu :)) Stie Dumnezeu cum si ce va fi cu planurile mele, stii ce se spune in Iacov 4.13-15. Mi-a parut bine sa dialogam, poate, daca vrei, continuam discutia dupa referendum, sa vedem ce vor si grecii. Te salut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
farfuriile altora. =)) Numai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Ursulet :) probabil ai vazut rezultatul referendumului. Spune-mi pronosticul tau in continuare. Kalispera Hellas :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorba lui Threepio: "We are doomed". Asta e evaluarea mea. Sa o asteptam pe a colegului Ovis Cogitor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Theo,Mitropolitul Anthimos, o figura importanta a BOG, a spus la ultima sa predica, la Biserica Sfantul Paul din Salonic, ca el va vota pt planul creditorilor :) Cine sa-i mai inteleaga, un premier ateu impotriva austeritatii si o figura bisericeasca pt austeritate.S-a intors lumea invers :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori asta nu se (mai) poate, momentan cel putin (finantele au memorie scurta, din motiv enuntat mai sus) Doar ca acum nu sunt intrebati ce vor ci sunt pusi sa-i justifice pe cei care le-au taiat deja craca de sub picioare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, cred ca trebuie sa reconsider declaratia initiala cu "politicienii fac ca doar nu fac pe barba lor". De fapt n-ar putea face daca electoratul ar fi responsabil. Dar asta e o utopie ca si ideea de democratie (functionala) ca vot a majoritatii. Cand majoritatea e imbecila si coruptibila, cum ar putea lucrurile sa mearga in directia cea buna? Pe de alta parte cred ca e o stradanie de a pastra majoritatea imbecila si coruptibila. Nu degeaba calitatea invatamantului a scazut simtitor in ultimele 2 decenii si tara e mentinuta in saracie. Saracii si prostii sunt foarte usor de convins sa voteze impotriva interesului lor pe termen lung. Uite daca vrei sa vezi o masa de imbecili care se indeamna sa voeze impotriva unui nou acord care inseamna mentinerea austeritatii: https://www.youtube.com/watch?t=10&v=24R7clfqJp0 Crezi ca astia stiu ca in lipsa unui nou acord (care oricum nu le-a fost propus, sefii lor deja au respins orice negociere) va veni falimentul care e de cateva ori mai nasol decat austeritatea? Adica ce vrei, sa maninci mai putin sau mai deloc? Ei bine, grecii isi dau coate sa nu mai manince mai deloc. Teoretic si din asta ar putea iesi ceva bun, sa nu uitam ca in cazul falimentului raman totusi cu 450 miliarde de euro. (300 datoria actuala si 150 cat le-a fost deja taiat din scripte). Bani deja (aproape) cheltuiti, e drep si un start de la zero, cativa ani va fi si mai rau decat acum dar pe de alta parte daca ies pe picioare din asta, ar putea fi o lectie f. interesanta pentru restul Europei.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.07.2015 at 14:36:02. |
|