View Single Post
Vechi 10.07.2015, 02:32:31
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit Pe firul Sfintei Tradiții a Bisericii noastre

Citat:
În prealabil postat de Vitiate Vezi mesajul
Adevarul, istoric sau de viata personala, e adevar...
Sunt adevăruri și adevăruri.
Haide, frate, să amintim câteva dintre ele!

*

"Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții." (Ioan, 8-12)

"Dacă veți rămâne în cuvântul Meu, sunteți cu adevărat ucenici ai Mei. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi." (Ioan, 8-31,32)

"Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu." (Ioan, 8-47)

"Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul.; căci nu va vorbi de la Sine, ci câte va auzi va vorbi și cele viitoare vă va vesti." (Ioan, 16-13)

"Eu pentru aceștia mă rog, nu pentru lume mă rog." (Ioan, 17-9)

*

"Sunt încă și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus, care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, mi se pare că nici în lumea aceasta n-ar încăpea cărțile ce s-ar fi scris." (In 21, 25)

"Mergînd, învățați toate neamurile... învățîndu-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă" (Mt 28 - 19,20)

"Drept aceea, fraților, stați neclintiți și țineți predaniile, pe care le-ați învățat fie prin cuvânt fie prin epistola
noastră." (2 Tes, 2,15)

*

Era într-o joi. Cerul era cenușiu. O zăpadă de peste 15 centimetri acoperea pământul. O pulbere albă încă cernea de sus când părintele Serafim a început să vorbească cu mine.......

Last edited by Ioan_Cezar; 10.07.2015 at 02:45:49.
Reply With Quote