View Single Post
Vechi 25.07.2015, 11:44:09
AGabriela AGabriela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.12.2011
Locaţie: Ploiesti/Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RalucaG Vezi mesajul
Scrie undeva să nu aruncăm cu pietre, ca nimeni nu e fără păcat.
Mai scrie Č™i că uneori cunoaČ™tem păcatul omului, dar nu Č™i pocăinČ›a lui...
Foarte urâtă exprimarea de gen "suflet de capră", " ca porcu" etc.
Gabriela, un preot duhovnic vă poate ajuta mult, vă poate ajuta să plângeČ›i, dacă acest lucru vă este acum imposibil, vă poate ajuta să dormiČ›i noaptea dacă suferiČ›i de insomnii, vă poate ajuta să iertaČ›i, să nu staČ›i împotriva celui rău, să priviČ›i lucrurile cu calm Č™i să puteČ›i accepta ceea ce pare de neacceptat, chiar Č™i o pierdere, chiar Č™i singurătatea. Singurătatea ne obligă să ne luptăm cu demonii personali Č™i să dobândim o anume liniČ™te. Dar pacea pe care o simČ›im după ce vorbim cu preotul duhovnic Č™i după ce ascultăm Sfânta Liturghie este balsamul de care are nevoie sufletul nostru.

Un alt suflet de capră
Multumesc frumos, am parinte la care ma spovedesc, dar din pacate nu il pot numi si duhovnic, pentru ca nu il simt asa de apropiat. Merg si la Sf Liturghie cand am ocazia (duminica e un obicei bineinteles). Aceste lucruri ma mentin un pic pe linia de plutire, ca sa nu ma razvratesc totalmente. Pe unii singuratatea ii ajuta sa se lupte cu proprii demoni, pe mine ma face mai razvratita si mai egoista.
Am incredere ca va veni o zi cand Domnul va randui sa ma gasesc cu acea persoana care sa nu arunce neaparat cu pietre, ci sa ma ajute sa deblechez usa pentru a-i deschide lui Hristos. Ce va reprezenta aceasta persoana pentru mine in raportul relationarii pe pamant nu stiu, stiu doar ca am nevoie de a recapata increderea in oameni.si in Dumnezeu.
Multumesc frumos inca o data
Am reusit sa ma odihnesc un.pic sufleteste in aceste cuvinte
Reply With Quote