View Single Post
Vechi 31.07.2015, 19:05:25
Darth Ludicus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Mantuitorul s-a jertfit si ca sa ii scoata pe cei drepti din Iad; de ce ar trebui sa fie la fel ca si pana la venirea Mantuitorului atunci ar insemna ca a venit degeaba, nu?

Dar ai si tu dreptate Dragos, Biblia ne spune ca toti mergeau in Iad pana la jertfa Mantuitorului. Ala e un Dumnezeu in care nu imi place sa cred; pentru ca stim si ca Dumnezeu e si DREPT. Daca era drept si inainte, cum se face ca si dreptii erau in Iad?
Tu crezi folclorul automotivant eclesiolatru? Ala e un mit, facut de Biserică pentru a isi sublinia singura importanta ei fara egal, mergand pana la foarte subtila blasfemie de a Il face pe Dumnezeu vag nedrept. Iti poti imagina oamenii de pe planeta, care facusera fapte de jertfa pentru aproapele, indiferent de credința in care s-au nascut, "odihnindu-se" intr-o foarte cornuta si sulfuroasa companie?! Eu, unul, nu. Si-a tras si Biserica mituri autolegitimizante, mno...
Nu scrie nicaieri in Biblie asa ceva. Moise in Iad?! El vorbea cu Hashem Elochim față către față. Come on... Ai vreo cunostinta sau prieten evreu? Daca da, sa nu ii spui niciodată ideea asta. Ai rani pe cineva din Poporul Sfant in ce are mai drag...si asta e un fel de crima, la un anume nivel.

Last edited by Darth Ludicus; 31.07.2015 at 19:20:58.
Reply With Quote