View Single Post
Vechi 04.08.2015, 23:23:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iliegh Vezi mesajul
Nu, eu cunosc Crestinismul , stai linistit.
Numai ca nu raspunde la intrebarile mele.
Repet, ai o fantezie despre crestinism, si e normal ca fantezia aia sa nu-ti foloseasca decat la fudulie.

Citat:
Eu am niste intrebari suplimentare, si in acelasi timp, niste nelamuriri provenite din Crestinism, cum ar fi cea legata de "cel mai pacatos". Daca Isus a venit sa-i salveze pe cei mai pacatosi, ce se va intampla cu ceilalti, care nu au fost cei mai pacatosi. Sunt ignorati ?
Nu pentru "cei mai" ci pentru toti, pentru ca toti suntem pacatosi, doar ca unii mai fuduli (ca tine), se cred fara pacat si atunci, binenteles ca Hristos nu e pentru ei si da, sunt ignoranti.

Asta nu inseamna ca intr-adevar sunt fara pacat si nu vor suporta consecintele pacatului (moartea spirituala in primul rand).

Citat:
Chiar incep sa regret ca nu sunt cel mai pacatos, dar fac tot posibilul (ia-o cu titlu de gluma partea asta, mai trebuie si sa ne destindem cateodata).
Vezi tu, "a fi cel mai mare pacatos" ca si constinta de sine, nu tine de evaluarea matematica, cantitativa a ceea ce ai facut gresit in viata - ci tine de o sensibilitate interioara care este darul lui Dumnezeu, este de natura harica si vine o data cu pocainta (autentica)

Ori, drumul spre "cat mai multe pacate" este exact opusul pocaintei.

Last edited by AlinB; 04.08.2015 at 23:25:53.
Reply With Quote