Subiect: generalitati
View Single Post
Vechi 08.02.2008, 17:07:11
GIULIX18 GIULIX18 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
am mai zis ca ma bucur ca nu am fost la discoteci si prin cluburi, caci daca as fi fost, poate nu as mai fi fost cu sotul meu ca nu ii place galagia si fumul de tigara
tb sa te mai gandesti si la faptul ca , ca barbatii de obicei cand e vorba de casatorie isi aleg fete cuminti care nu sunt "trecute prin viata " si care nu sunt obosite dupa nopti nedormite si alte lucruri
acuma nu spun sa te gandesti la casatorie dar vei avea satisfactia, ca nu ti-ai irosit niste anisori din viata in fum si galagie
poti sa te distrezi si altfel
mult succes si la scoala ca la anul cred ca te pregatesti de bac nu?Dumnezeu sa te ajute!
Stiu ca barbatii pana la urma tot la fete cuminti se intorc da ce ne facem ca dupa casatorie se intampla sa reproseze sotiei``e, ca te-am luat fara nicio experienta, erai o aeriana!``sau cum a patit mama mea, s-a casatorit virgina si ce?a ajuns la divort cu pasi mici dar siguri.Eu nu zic acum ca haida de la desfrau dar vreau sa subliniez ca o feciorie fizica nu-ti garanteaza neaparat o casatorie fericita dar POATE mantuirea in fata lui Dzeu!POate asta e crucea unor femei foarte curate, in ciuda curatiei lor sa sufere!Am multe suferinte in spate, de mic copil si astfel ma surprind de multe ori cautand refugii inselatoare!Imi spunea cineva sa vb.cu un preot, nu vreau sa judec dar ultimul preot la care am fost mi-a spus sa merg la disco numai sa nu pacatuiesc, apoi cum pisicuti sa mai inteleg eu ce sa fac?Am nevoie de un preot da de unul tare iscusit care sa ma citeasca si sa-si dea seama cat de rea sunt, nu sa ma priveasca ca pe o inocenta...Inca nu am cazut in pacat cu vreun baiat(daca mai are vreo valoare)dar am multe care ma chinuie acum mai tare ca inainte PT CA VREAU SA MA SCHIMB!asa sa ma ajute Dzeu!
Reply With Quote