Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus
Alin, esti de un subiectivism notoriu. Tu si Mihailc sunteti cumva rude, sau wtf?1
|
Eu ti-as recomanda sa mai tai din portia cu "WTF" pe forumul asta, cu faze din astea de gradinita de maidan esti "cool' poate pe softpedia, aici faci impresie (deosebit de) proasta.
Acuma poate ai sa zici ca raul e deja facut, dar eu cred ca se poate si mai bine, nu neaparat la fel de sau mai rau.
Citat:
Eu si Mihailc suntem aceeasi zodie (nu va luati dupa data nasterii pusa pe contul asta nou al meu). El pe 13 Mai, eu pe 11. Deosebirea e ca eu scuip mai degraba pe credinte si pe ce au oamenii "sfant", iar el ataca preventiv oamenii care il ataca sau il provoaca. Mno, i-am cerut iertare pe tel, si e ok. Dar in acest caz, el trebuie sa ceara scuze Yasminei. Repet, ii inteleg pe amandoi.
|
Mai nou esti expert in psihologie zodiacala?
Eu zic sa mai tai din portia de radio-zu sau mai stiu unde se da pe acum zodiacul zilnic ca e ceva cu b (un cuvant care trebuie sa-ti placa ca sigur il folosesti).
Citat:
Acum, e deosebit de enervant ca noi romanii suntem lichele.
|
Stii cum se zice: vorbeste in dreptul tau.
Fii schimbarea care vrei sa o vezi in lume.
etc.
Citat:
Daca cineva e o personalitate, gata! ne guduram, sau cum zic eu, cu acest termen obsesiv, ne aglutinam.
|
Daca ai detectat un pasaj subiectiv si aglutinator in ceea ce am scris, te rog sa-l indici cu explicatiile de rigoare.
Citat:
Dragos are dreptate, Alin. Mihailc are un mare talent al bitterness-ului... Eu, unul ii inteleg pe amandoi, si imi pare sincer foarte rau.
|
Oh, ca "the other side nu are".
E chiar musai sa public "dialogul" integral dupa ce a fost sters un intreg subiect din cauza lui?
Diferenta este ca unul si-a inghitit galusca, celalat nu, 1-0 pentru cel care a putut sa faca asta.
Citat:
Eu vorbesc asa doar cand blasfemiez, lucru pe care il fac in ultima vreme cu o deosebita placere. (Blasfemia, adica). Si nu la adresa lui Dumnezeu sau a Bisericii, ci la adresa unor asa-zisi "sfinti". Dar asta e alta discutie.
|
Da, stim ca evlavia nu e tocmai unul din punctele tale forte.
Ce poate fi mai placut ca in loc sa-ti canalizezi energia spre lupta cu propriile probleme sa o indrepti spre problemele reale sau inchipuite ale altora?
Ca pana la urma despre asta e vorba chiar si in discutia de fata.