1. Exista discutii pe acest forum cum ca ar trebui sa traim fara hrana, apa si chiar fara a respira. Ca asa sustin unii prin carti.
La asta m-am referit undeva.
2. Imi este teama pentru ca aici de exemplu au inceput sa atace macelari, crescatori de animale la propriu, sa distruga magazine, aceia care sunt vegani extremisti.
3. Nu exista explicatii in scripturi de ce anumite alimente fac rau la credinta, sau te opresc din rugaciune. De ce daca mananci (moderat, normal) nu poti sa-ti traiesti credinta. Eu asta vreau sa inteleg si nu este explicat.
De ce daca beau o cana cu lapte sau mananc un ou nu mai sunt bun credincios si nu mai pot sa ma rog.
Nici medicii sau oamenii de stiinta nu explica suficient sau explica contradictoriu legatura dintre alimentatie si boli.
Daca sariti asa si sunteti grozavi, de ce nu veniti cu exemple lamuritoare, cu surse.
Eu am raspuns din observatiile mele practice, la articolul pus de Mirela.
Voi aveti ceva de spus la el, sau aveti treaba cu mine?
P.S. A nu se intelege gresit. Si eu postesc, in limitele mele, dar dintr-un anumit motiv (ma refer la credinta) si nu am dat in ortorexie.
Nu am inteles insa rostul profund al alegerii anumitor alimente in detrimentul altora si nici de ce unii se preocupa numai de post, ceea ce ajunge pana la urma la ortorexie.
Last edited by sophia; 02.10.2015 at 15:19:10.
|