View Single Post
Vechi 11.10.2015, 21:53:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
În timpul postului total, apa se obČ›ine endogen Č™i este în cea mai pură formă posibilă, cu molecula structurată Č™i atomii aranjaČ›i în acel unghi perfect de 109 grade parcă.
Astea cu "apa structurata" si "molecula deformata" sunt povesti de adormit copiii.
Daca nu sunt, te-as ruga sa indici un studiu stiintific in directia asta.

Citat:
Animalele în sălbăticie spre exemplu aČ™a procedează dacă au probleme grave: mai întîi postesc fără apă, apoi cu apă, apoi încep să mănînce progresiv. Ele nu Č™tiu de ketoză, de celule stem, leucocite, osteoblaste, serotonină, IGF-1, apă metabolică Č™amd. Instinctul e scris în codul genetic...
A studiat cineva animalele din salbaticie sa vada daca/cum postesc?
Le-au implantat dispozitive gps si le-au monitorizat 24/24 sa vada daca maninca sau daca (nu) beau apa, etc?

E un domeniu tatonat cvasi-empiric, cu unele rezultate concludente dar si cu multe intrebari fara raspuns.

Citat:
Prima oară nu ai voie să depăČ™eČ™ti 10 zile cu apă. Detoxifierea s-ar putea să fie prea bruscă Č™i riČ™ti să te autootrăveČ™ti.
Eu zic sa nu cadem nici in cealalta extrema.
Sau sa mori din cauza deshidratarii pentru ca n-ai stiut sa te opresti la timp sau a unor probleme medicale pre-existente accentuate prin post, probleme pentru care un astfel de post ar fi fost contra-indicat dar nu era cine sa ti-o spuna pentru ca nu exista o lista clara de contra-indicatii si nici tu nu stiai de toate dezechilibrele si problemele pre-existente.

Stiu, toti avem nevoie sa ne agatam fricile de ceva, dar cred ca mai bine in Dumnezeu si "invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie".

Last edited by AlinB; 11.10.2015 at 21:59:12.
Reply With Quote