Subiect: Apă de calitate
View Single Post
  #9  
Vechi 23.10.2015, 13:03:17
ovidiu b.
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Prin fierbere consumi în continuare o cantitate considerabilă de clor, fluoruri, rugină, aluminiu și alți balauri care zac pe țeavă. Mai bine o fierbi pe aia de la fîntînă, de preferință cu foraj de adîncime (~100 de metri).
Sunt cazuri în care nu adâncimea puțului dă calitatea apei (un foraj cu adâncimea de 80 de metri - zonă submontană și un foraj de 140 de metri - zonă de deal). Distanța între cele două foraje este de aproximativ 40 de km. Apa din ambele puțuri nu este potabilă, ținând cont de analizele făcute. Între cele două foraje am executat pe un deal un foraj de 24 de metri adâncime cu apă potabilă.

ps: știi cât costă un foraj ~ 100 de metri? :)
Reply With Quote