![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu slabesti 1kg pe zi - ar inseamna sa consumi 7000kcal, adica ceva gen, esti ciclist in turul Frantei. Caz in care iti mai trebuie inca vreo 2-3 litri de apa aditionala.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate fi contaminata cu diverse saruri minerale in exces (calcar, mangan, etc.)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plus, nu ma intereseaza chestiunea ca sa sponsorizez astfel de cercetari :) Citat:
Teste alea, daca sunt falsificate, atrag consecinte penale. Nu si pentru premii care poate sunt cumparate. Citat:
Citat:
Daca e doar micro/ultrafiltrare, aia nu elimina tot si daca ceea ce intra era deja groaznic la gust.. Sunt si tzepari care vand produse "made in china" fara nici un fel de certificari si atunci te trezesti si cu mai multe produse dubioase in apa. Daca era asa teribil rezultatul, de ce nu au schimbat filtrul?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din grăsime trebuie să produci și energie pentru celule, nu doar apă. Cu toate astea, check this out: …human fat is saturated fat. Saturated with Hydrogen. For every carbon in the fat chain there’s about 2 hydrogen atoms. These combine with the oxygen you breath to form water. I have actually observed one patient gain weight during a dry fast.. because he was dehydrated and produced water from the fat: 2 grams of Hydrogen plus 16 grams of Oxygen gives you 18 grams of water. Thus Filonov is right. Under some circumstances we can make a lot more water than 1.2 liters.. from fat and from carbohydrates.L-am citat pe Andre Kruger, medic, omul lucrează la o clinică din Africa de Sud și a supravegheat timp de mulți de ani (scrie undeva pe fastingconnection.com cîți anume) pacienți care au postit cu și fără apă. Iar Filonov știi cine e.
|
|||
|
|||
![]()
Cine crede ca poate trai cu apa din grasimi e liber sa incerce. De ce sa raspandim articole gasite pe net ? Sa-si ia aia care cred asta apa din grasimea proprie timp de o saptamana si o sa credem toti.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru apa obisnuita, care nu e poluata grav, se foloseste filtrul cu carbon, care nu elimina si metalele benefice. P.S. Apa filtrata prin osmoza nu are gust bun daca nu e remineralizata. De altfel apa distilata se spune ca are un gust salciu (eu nu am baut). Last edited by catalin2; 23.10.2015 at 12:23:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat: