Citat:
În prealabil postat de daxaaa1
Bineinteles ca am facut asta.Merg la biserica in fiecare duminica si de sarbatori, ma spovedesc in fiecare post etc..nu vreau sa "ma laud" dar asta ca raspuns la ce ai intrebat.
|
Serios, serios, serios?
Te spovedesti?
Ce dragut.
Si ce zice parintele duhovnic de "gandurile" astea care le-ai marturisit pe aici?
Citat:
Nu vreau sa persist in pacate sau sa il insel pe Dumnezeu.Eu doar cred ca El este mult mai intelegator decat credem noi oamenii ca este, cred ca ne judeca dupa mai multe criterii.
|
Serios? Cine te-a pacalit?
Probabil saracutul de tine crede ca Iadul e doar pentru cei ca Hitler si Stalin, in nici un caz pentru curvari care amagesc fete fara nici o urma de regret.
Citat:
Oricum, singurul lucru pe care il vreau este sa imi spuneti unde pot citi ceva concret legat de ce am intrebat eu.Amintea cineva mai sus o carte pe care eu nu o am.Poate este scris si undeva pe internet si ma puteti ajuta.
|
Ia du-te si zii duhovnicului: "Parinte, vreau sa curvesc cu o fata pe care nici prin cap nu-mi trece sa o iau de sotie pentru ca eu cred ca dupa ce ma satur de ea, am sa vin la spovedanie si toate pacatlee au sa-mi fie iertate, ce parere aveti"?
Pune intrebarea asta si ai sa primesti un raspuns complet.